Press "Enter" to skip to content

4 ani si 4 luni de închisoare pentru fiica fostului internaţional Iosif Rotariu , cea care a bătut un copil pana i-a rupt un picior, într-o creșa din Timișoara.

Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a fost condamnată la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare, în prima instanţă, după ce a agresat un copil de doi ani până i-a rupt un picior, în timp ce muncea ca îngrijitoare la creşa familiei din Timişoara.

Magistratii de la Judecatoria Timisoara au condamnat-o la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare si plata unor despagubiri in valoare de 100.000 de euro, fata de 500.000 de euro cat solicitasera parintii drept daune morale. Totodata, instanta ii interzice Rominei Rotariu sa mai exercite profesia de educator/ingrijitor de copii sau de a desfasura vreo activitate platita care implica supravegherea copiilor, pe o perioada de 5 ani de la executarea pedepsei.

Am facut o criza de diabet si toata lumea arunca cu pietre in mine. Toata lumea greseste, toata lumea se ia de mine„, spunea in urma cu cateva saptamani Romina Rotariu in Palatul Dicasterial chiar in fata salii de judecata.

Va reamintim, teribila intamplare s-a petrecut anul trecut in iunie, cand parintii au au reclamat la politie faptul ca fiul lor in varsta de 2 ani a fost lovit in cresa si a ajuns acasa cu un picior rupt, fiind ulterior internat timp de 3 saptamani, la Spitalul de Copii Louis Turcanu. Iar pe langa fractura, micutul a suferit si un soc emotional.

Pe filmari se vede cum in repetate randuri Romina Rotariu de 33 de ani, angajata ca ingrijitoare la cresa familiei, il bruscheaza, il tranteste si il loveste pe copil, chiar sub ochii celorlalti micuti.

Va avertizam ca imaginile de mai jos va pot afecta emotional!

sursa: adevarul.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.