Press "Enter" to skip to content

Actorii Teatrului Național, ALĂTURI de magistrați. “Nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat”

Actorul Marius Manole îşi îndeamnă colegii să se alăture protestului magistraţilor faţă de controversata Ordonanță 7, pentru “a le arăta guvernanților că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat şi că încă sunt oameni care luptă pentru libertate”.

Actorul anunță că duminică seară, înaintea spectacolului “Revizorul” de la Teatrul Național București, el și colegii săi își vor aștepta spectatorii în fața teatrului și vor purta la mâini banderole albe.
Actorii nu vor renunța la banderole până când OUG 7 nu va fi abrogată

“Acea banderolă albă înseamnă pentru noi libertate de expresie, înseamnă că suntem alături de magistraţii noștri minunați care au avut curaj şi au ieşit în stradă, înseamnă că susţinem statul de drept”, spune Marius Manole, într-un videoclip postat pe Facebook.

“Îndemn toţi colegii din teatrele din România să iasă duminică, 3 martie, chiar dacă au, chiar dacă nu au spectacol, şi să le arătăm astfel guvernanţilor că nu cedăm, că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat şi că încă sunt oameni care luptă pentru libertate. Hai, România!”, a mai spus actorul.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.