Press "Enter" to skip to content

Adrian Năstase, REVOLTAT că Guvernul şi Președintele nu l-au felicitat de ziua sa

Fostul premier Adrian Năstase a scris pe blogul personal că a primit de la prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, o scrisoare de felicitare, împreună cu o colecție de vinuri din Ungaria, cu ocazia aniversării.

Fostul premier român a scris că felicitarea i-a fost înmânată personal de către ambasadorul Ungariei la Bucuresti, Botond Zakonyi.

“Astăzi l-am primit, la solicitarea sa, pe ambasadorul Ungariei la Bucureşti, domnul Botond Zákonyi. Domnul ambasador a dorit să-mi înmâneze o scrisoare de felicitare din partea premierului Viktor Orban, împreună cu o selecţie de vinuri din Ungaria, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani.

Au trecut aproape 20 de ani de la momentul în care l-am întâlnit şi când, în urma demersurilor româneşti a trebuit să modifice Legea statutului. Am avut, de altfel, numeroase controverse dar desfăşurate într-un mod civilizat, ţinând seama de nevoia unui climat de bună-vecinătate.

Gestul său, de a mă felicită cu ocazia aniversării, îl consider un gest de eleganţă şi de normalitate.

PS Să nu mă întrebaţi dacă cineva de la guvernul român actual sau de la Cotroceni mi-a trimis un astfel de mesaj. Concluziile le trageţi singuri…”, scrie pe blogul său Năstase.