Press "Enter" to skip to content

Avertismentul unui deputat USR: Cu o prezenţă redusă la vot, Dăncilă are şanse reale să ajungă la președinte

Deputatul USR Cornel Zainea a avertizat, miercuri, via Facebook, că Viorica Dăncilă ar putea deveni noul preşedinte al României după alegerile de duminică, în cazul unei prezenţe scăzute la secţiile de votare.

De asemenea, acesta propune un exercițiu de imaginație legat de cum ar fi dacă ne-am trezi luni, 25 noiembrie, cu Vasilica câștigătoare. 

Redăm mesajul deputatului USR:

“Cum ar fi dacă…

Luni, 25 noiembrie ne-am trezi cu Viorica Dăncilă Președinte.

– Armata ar avea un nou comandant și sunt convins că doamna Dăncilă ne-ar spune că suntem în siguranță, că s-a jucat cu tancuri când era mică.

– Ar participa la ședințele de Guvern, să dea meditații gratis oricărui prim-ministru, că doar are experiență.

– Ar fi imaginea României în exterior, deci ar putea discuta prin traducători cu Trump sau Macron, că doamna se descurcă greu spre deloc cu limbile străine.

– Ar putea grația!!! Acum înțelegem de ce partidul e atât de unit în această luptă de promovare a unei impostoare.

Sună a glumă? La o prezență scăzută la vot, Dăncilă are șanse reale să câștige. La fel s-a întâmplat în 2016, când oamenii au ales oferta PSD, iar reporterița Firea a ajuns să gestioneze un oraș mamut. Apoi, Parlamentul a devenit doldora de politicieni dornici să rezolve problemele penale ale șefilor.

Suntem în momentul în care avem doar 2 feluri în meniu. Unul ne poate da o indigestie cumplită. Celălalt pare lipsit de gust, dar e opțiunea mai sănătoasă. Alegerea e simplă, până ajungem la fericire, măcar să avem 5 ani de Românie normală”.

Lasă un comentariu