Press "Enter" to skip to content

Birchall, despre recursul compensatoriu: Şmecheriile introduse de Comisia Iordache trebuie să dispară

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care și-a exprimat satisfacția faţă de faptul că, marţi, deputaţi din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor au votat în favoarea abrogării recursului compensatoriu. Ea condamnă încă o data “șmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache, care au făcut atât de mult rău”.

“Astăzi, colegii deputaţi din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor au votat în favoarea abrogării recursului compensatoriu. Mâine, legea va merge la votul final şi sper să fie adoptată astfel încât şmecheriile introduse de Comisia Specială Iordache, şi care au făcut atât de mult rău, să dispară, cel puţin pentru viitor, odată pentru totdeauna!

Românii au dreptul şi trebuie să se simtă din nou protejaţi, iar această decizie, pe care am susţinut-o din primele discuţii pe care le-am avut pe această temă, este un pas important pentru recâştigarea încrederii fiecărui român în justiţia din România!

Îi rog pe colegii din Parlamentul României să privească acest vot ca pe o readucere a justiţiei din România pe făgaşul normal şi să demonstreze că nu au participat la acele lovituri mişeleşti împotriva justiţiei”, a fost mesajul publicat pe Facebook de fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall.