Press "Enter" to skip to content

Birchall îl pune la puct pe Iordache în Parlament: Să îşi ceară scuze pentru răul făcut Justiţiei

Fostul ministru al Justiției Ana Birchall i-a cerut miercuri lui Florin Iordache (PSD) în Parlament, să îşi ceară scuze pentru “răul făcut justiţiei”. Intervenţia lui Birchall a avut loc în şedinţa Camerei Deputaţilor condusă de însuşi Iordache.

Pe ordinea de zi a ședinței se aflau mai multe proiecte de lege cu impact asupra justiției, precum grațierea unor pedepse privative de libertate sau de modificare a Codului de procedura penală. Printre iniţiatorii proiectelor toxice se numără Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae.

“Am reuşit să iau şi cuvântul accentuând că aceste propuneri legislative toxice trebuiesc respinse.. şi da, am şi spus că este ironic ca tocmai o persoană care a făcut atât de mult rău justiţiei conduce şedinţa de azi… şi că ar trebui să îşi ceară scuze! O să fie interesant cum va vota Iordache şi iniţiatorii acestor legi toxice!

Vă spuneam azi dimineaţă că astăzi în şedinţa Camerei Deputaţilor, sunt scoase din sertar, pentru a fi discutate şi votate, iniţiative legislative cu impact în domeniul justiţiei! Un lucru foarte bun şi sper ca toate să cadă la vot! Nu pot să nu mă amuz că şedinţa Camerei Deputaţilor este condusă de faimosul Iordache tocmai când se discută aceste proiecte de legi (graţiere, amnistie, executarea pedepselor privative de libertate) care dacă ar fi adoptate ar face foarte mult rău justiţiei şi actului de justiţie! Să ne întrebăm oare ce este în sufletul lui Iordache!?”, a scris Ana Birchall, pe Facebook.