Press "Enter" to skip to content

Ce nuntă! Ginerică s-a supărat! De ce a plecat nervoasă de la Rahova mireasa lui Radu Mazăre?

Radu Mazăre s-a însurat miercuri, după gratii la Penitenciarul Rahova, cu Roxana Mihalache, într-o ceremonie ce a fost oficiată de un ofițer de stare civilă la Sectorul “Vizite” al penitenciarului sau vorbitorul închisorii, cum este cunoscut, şi fără  naşi, fără rochie de mireasă şi chiar fără fotografii.

La plecarea de la Rahova, proaspăta soţie a oferit câteva declaraţii presei în care a arătat că ceremonia a fost una tristă din cauza situaţiei în care se află Radu Mazăre. 

“Nu vreau să mai spun nimic, Radu este supărat. Vă dați seama că situația nu este deloc ușoară. E nevinovat”, a declarat Roxana Mazăre la plecare. Condamnarea fostului edil al Constanței este de 9 ani.

Aceasta a mai precizat că nu ştie încă momentul când se va putea bucura de beneficiul de 48 de ore acordat celor care se căsătoresc după gratii.

La ceremonie au luat parte circa 10 persoane, atât cât permite legea în acest caz. Mai exact au fost prezente doar rudele apropiate: mama, frații și fiul din prima căsătorie, din partea fostului primar al Constanţei, și familia Roxanei.

Familiei nu i s-a permis să aducă prăjituri, nu s-a dat dar şi nici nu au fost făcute fotografii pentru că telefoanele mobile au fost reţinute la filtrul de la intrarea în închisoare. Două ore mai târziu, proaspăta doamnă Mazăre a părăsit penitenciarul iritată.

sursa: b1.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.