Press "Enter" to skip to content

Codrin Ștefănescu, apel către cei din PSD: Nu dezertați! E timpul să ne recuperăm Partidul!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, face un apel către primarii și parlamentarii PSD, în contextul congresului care bate la uşă.

“Apel către primarii şi parlamentarii PSD! Nu plecaţi! Nu dezertaţi! Ştiu că sunt nemulţumiri enorme, ştiu că vă este ruşine cu noua conducere a partidului, ştiu că vi se reproşează din teritoriu blaturile care se fac la centru! Ştim cu toţii, se vede cu ochiul liber!

Am vorbit cu mulţi dintre voi în ultimele zile, voi încerca să discut cu toţi! Voi sunteţi motoarele partidului şi aveţi un cuvânt greu de spus. Spuneţi-l acum!

E timpul să ne recuperăm partidul! Rămâneţi pe loc şi luptaţi! Milioane de români care ne-au votat, care ne-au acordat încrederea lor, speră că ne vom reveni curând. Nu-i dezamăgiţi pe aceştia!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Congresul PSD bate la uşă, iar războiul dintre taberele din partid şi negocierile sunt în plină desfăşurare. Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, şi-a manifestat în repetate rânduri susţinerea pentru candidatura colegului său Eugen Teodorovici la funcţia de preşedinte al partidului şi a lansat o rafală de atacuri la adresa actualului lider Marcel Ciolacu.