Press "Enter" to skip to content

Codrin Ștefănescu: I-au spus să se rupă de Liviu Dragnea! Se va alege praful de noi pe mâna voastră!

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, a lansat, marţi, un nou atac la adresa conducerii interimare a partidului după ce Parlamentul a decis, inclusiv cu votul PSD, că firmele cu acţionari ascunşi să nu mai poată obţine contracte pe bani publici.

“PNL i-a cerut public lui Ciolacu sā “se rupā de Liviu Dragnea”! Cererea a fost fācutā pe un ton categoric si a sunat a ordin! Iar Ciolacu a zis “ sā trāiti, servesc patria”!

Si de acum, toate cele asumate in programul nostru de guvernare si votate de milioane de români, vor fi anulate! Asa au apārut aberatiile cu anularea cotei unice, desfiintarea Sectiei Speciale, legea imbecilā cu actiunile la purtātor, sustinerea anti-româneascā a stārii de alertā pe termen infinit.

PSD a fost acaparat de niste bāieti, Ciolacu este reprezentantul si servul lor oficial! Iar voi, dragi colegi muti si speriati din PSD, vā meritati soarta!

Eu il voi sustine pe Eugen Teodorovici in speranta cā ne vom recupera partidul. Sau se va alege praful de noi pe mâna voastrā! Decideti voi!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.