Press "Enter" to skip to content

Copilul indian care a prezis pandemia de coronavirus lovește din nou! Ce se va întâmpla cu omenirea în următoarea perioadă

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani care a prezis încă din 2019 că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020, iar China va fi ţara cea mai afectată, a făcut o nouă predicţie. Copilul spune că ne aşteaptă un nou alt pericol şi că omenirea se va confrunta cu foametea.

Abhigya Anand, în vârstă de 14 ani, este un tânăr astrolog – cel mai tânăr adept al filosofiei hindusă cunoscuta sub numele de Vastu Shastra. Pregătirea copilului indian a început cu niște cursuri avansate de la o vârstă fragedă, iar la vârsta de șapte ani a vizitat temple în India și a studiat una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita. La vârsta de 10 ani s-a înscris la cursuri de astrologie după ce a văzut un afiș care le făcea publicitate. Inițial, existau anumite îngrijorări de faptul că nu ar avea maturitatea necesară pentru a asimila cunoștințele necesare având în vedere vârsta lui, dar nu i-a luat mult timp să iasă în evidență, în calitate de vârf al clasei sale.

Acesta în 2019 a anticipat pandemia de coronavirus în previziunile sale. Într-un videoclip publicat în 2019, el a anunțat că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 și că China va fi o țară foarte afectată. De asemenea, el ne-a liniștit spunând că efectele COVID-19 ar dispărea exact la 5 septembrie 2020 după ce ar fi început să scadă la 31 martie. În acest caz, conjuncția benefică ar fi între planetele Marte, Saturn, Jupiter și Luna.

Cum scăpăm?

Abhigya Anand cere cel puțin să se extragă învătături din perioada pandemiei și ca oamenii să se îngrijească mai mult mediul înconjurător, în conformitate cu ceea ce au arătat deja mai mulți oameni de știință.

Previziunile sale, însă, nu iau în considerare faptul că, în trecut, deși a trecut 31 martie virusul continuă să progreseze în locuri precum India, Statele Unite și Brazilia. Dar un profet care se respectă de sine nu poate să prezică decât catastrofele.

sursa: evz.ro