Press "Enter" to skip to content

Coronavirus. Tânăr chirurg român: O să fie vai de noi! Nu suntem pregătiți să facem față unei epidemii

Cătălin Dudu, medic la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, transmite un mesaj cât se poate de alarmant legat de virusul care a înspăimântat omenirea. Medicul consideră că “nu suntem pregătiți să facem față unei epidemii” și “când va ajunge la noi virusul, o sa fie vai de noi”.

“Din păcate nu suntem pregătiți să facem față unei epidemii și o spun cu toată responsabilitatea.

Când va ajunge și la noi virusul o să fie vai de noi…fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu pentru că așa cum a declarat ministrul finanțelor în martie vom achiziționa primele materiale de protecție și lupta cu virusul.

Oricum să nu ne panicăm, „avem locuri suficiente pentru carantină” și acum văd că au dreptate…câți oameni fără casă să fie afectați????

Este trist și îngrijorător ce se întâmplă și aș vrea să aud că se organizează o celulă de criză și se iau niște măsuri imediate pentru a încerca să limităm prportiile unui dezastru iminent.

Până atunci să mergem să ne rugăm că doctorii aia pe care îi hulim și acuzăm public de câte ori avem ocazia să aibă curajul să ne trateze în condițiile unei lipse totale de mijloace de protecție.

Sper că domnul ministru să includă prin OUG și coronavirusul pe lista programelor naționale că poate spitalele private sunt mai bine organizate și dotate.

Cum Dumnezeu e mare să sperăm că va fi bine”, a scris medicul Dudu pe Facebook.

Lasă un comentariu