Press "Enter" to skip to content

Criză de furie la Antena 3! O atacă pe Birchall după ce aceasta a stârnit mușuroiul PSD din CSM și Secția Specială!

Realizatorul Oana Stancu a izbucnit, miercuri, la adresa ministrului Justiţiei, susţinând că editorul emisiunii sale ar fi primit nişte mesaje de pe numărul Anei Birchall, unul dintre acestea fiind “Este nesimţire ce faci!”

Mesajele atribuite Anei Birchall ar fi fost trimise în contextul în care Stancu discută în studioul Antena 3 împreună cu invitaţii săi despre războiul de la vârful justiţiei şi miza desfiinţării SIIJ, relatează stiripesurse.ro.

La un moment dat, Oana Stancu a făcut referire la CV-ul ministrului Justiţiei şi la faptul că Ana Birchall a susţinut astăzi că nu este „în beneficiul actului de justiţie” existenţa SIIJ în forma actuală. În acest timp, pe ecran rula mesajul: Ana Birchall, 5000 de euro cash pentru Geoană.

„Editorul emisiunii a primit nişte mesaje de pe numărul doamnei ministru Ana Birchall. Nu ştiu dacă îmi sunt adresate. Citez: „Este nesimţire ce faci!” Doamna Birchall, bănuiesc că aţi greşit numărul. În primul rând, nu vă permit să mă tutuiţi. Nu ne cunoaştem. În al doilea rând, cu siguranţă, vă referiţi la alte persoane. Cine este beneficiarul mesajelor pe care le-aţi primit este treaba dumneavoastră. Dacă vă referiţi cu aceşti termeni la jurnaliştii de la Antena 3, vă sugerez să vă reevaluaţi poziţia. Nu cred că este demnă de un ministru fie el şi revocat”, a declarat Oana Zamfir, avertizând că aşteaptă precizări publice de la ministrul Justiţiei, altfel va face public întreg mesajul.

„Este un sms total inacceptabil”, a mai adăugat Stancu.

Reamintim că Birchall a intrat puternic în colimatorul PSD, fiind dezavuată inclusiv de premierul Dăncilă pentru poziţia ei vizând secţia pentru investigarea magistraţilor. Mai mult, şi Lia Savonea, şefa CSM s-a mobilizat împotriva lui Birchall, mergând până la a reclama un conflict la CCR. Savonea a susţinut că Birchall ar fi desfăşurat “acţiuni de subminare a activităţii CSM” şi “o ingerinţă gravă în activitatea procurorilor”.

Antena 3: Ana Birchall, 5000 de euro cash pentru Mircea Geoană 

CV-ul ministrului Justiției, Ana Birchall, conține tot felul de întâmplări. Una dintre ele este cea în care Birchall se duce la Mircea Geoană cu o sumă impresionantă de bani, potrivit unei filmări difuzate de Antena 3. 

Discuția dintre Ana Birchall și Mircea Geoană:

Ana Birchall: Eu am aici 5.000 de euro. Contribuția mea la campanie.

Mircea Geoană: Ok.

Ana Birchall: Dar, mă rog, vă ajută pe dumneavoastră acuma, dar asta-i contribuția mea în pregătirea unui loc eligibil pentru mine. Îmi cer scuze că sunt așa, eu am crezut că am și eu…”. 

Lasă un comentariu