Press "Enter" to skip to content

Cum a furat PSD semnăturile la campania “Fără penali în funcţiile publice”

Unealta folosită de PSD pentru carotarea iniţiativei cetăţeneşti “Fără penali în funcţiile publice” este o fiinţă nevinovată din cerul de interese al lui Viorel Hrebenciuc.

Senatorul USR Vlad Alexandrescu anunţă că USR a identificat persoana din conducerea Camerei Deputaţilor care a „comis fals în acte şi abuz în serviciu”, încercând să trimită la Curtea Constituţională doar o parte din cele peste 825.000 de semnături depuse de către USR în Parlament, astfel încât numărul să cadă sub pragul de 500.000, cerut de articolul 150 din Constituţia României.
“Fata lui Hrebe” vrea cu penali în funcţiile publice

„‘Fata lui’ Hrebenciuc ar fi comis fals în acte şi abuz în serviciu pentru a-i apăra pe politicienii care se tem de iniţiativa cetăţenească ‘Fără penali în funcţii publice’.

Silvia Mihalcea, fost consilier parlamentar al lui Victor Hrebenciuc, fost director la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, este de 2 ani secretarul general al Camerei Deputaţilor. În ultimele 5 luni, Silvia Mihalcea a blocat cu rea-credinţă iniţiativa cetăţenească Fără penali în funcţii publice.

Mihalcea şi subordonaţii ei, probabil la ordinul penalilor din Parlament, au vrut să trimită la Curtea Constituţională doar o parte din cele peste 825.000 de semnături depuse de către USR în Parlament, astfel încât numărul să cadă sub pragul de 500.000, cerut de articolul 150 din Constituţia României. Angajaţi ai Camerei Deputaţilor au ales să ignore sute de mii de semnături, iar acest lucru îl vom dovedi în instanţă pentru că Uniunea Salvaţi România îi va da în judecată pe cei care pun beţe în roate voinţei cetăţenilor.
“Fără penali”, un pericol pentru penali

Vă reamintesc că dacă iniţiativa Fără penali în funcţii publice va trece de Parlament şi de referendum, nu vor mai intra niciodată în Parlament sau în administraţia locală oameni ca Liviu Dragnea, Cătălin Rădulescu, Remus Borza, Constantin Nicolescu, Dan Sova, Antonie Solomon, Sorin Apostu, Mircia Muntean, Sabin Iliesi, Zsolt Nagy, Decebal Traian Remes, Relu Fenechiu, Nicolae Mischie, Adrian Năstase şamd.

Tocmai de aceea politicienilor pătaţi le este teamă şi fac tot ce le stă în putinţă, chiar dacă asta înseamnă să comită ilegalităţi, pentru a bloca iniţiativa cetateaneasca ce a strâns mai mult de 1 milion de semnături de la cetăţenii oneşti din România.

Luni vom fi la CCR pentru a superviza acest proces. Toate semnăturile valide trebuie să ajungă la CCR, chiar dacă asta ar însemna sfârşitul carierei lui Liviu Dragnea. Ne vom asigura luni ca cele peste 4.000 de dosare vor ajunge la CCR. Românii vor o ţară fără penali în funcţii publice!”, anunţă Vlad Alexandrescu pe Facebook.

Sursa: stareapresei.ro

Lasă un comentariu
83 Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
error: