Press "Enter" to skip to content

Cum își omoară timpul “deținutul politic” Liviu Dragnea la pușcărie?

Fostul secretar al PSD, Codrin Ștefănescu, demis din funcție la scurt timp după încarcerarea lui Liviu Dragnea vine cu informații noi privind felul în care își petrecere timpul în detenție fostul lider social – democrat.

”Liviu Dragnea este un om foarte puternic, foarte demn și foarte curajos. Eu sper ca foarte mulți colegi să nu se delimiteze de Liviu Dragnea. Eu vreau să le amintesc că mulți colegi au căzut la datorie în lupta cu statul paralel. Eu sper ca partidul să nu uite că în această bătălie foarte strânsă mulți colegi din țară au căzut.

Probabil, dar cred că nu se uită la televizor tocmai din acest motiv. Liviu Dragnea este un deținut politic în acest moment. Este cuprins de anumite sentimente când vede că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care l-a condus. Încearcă să se delimiteze puțin de situația asta. Mi-a spus că este puternic, este demn, că-și va duce crucea până la capăt. Eu sunt pe lista de vizitatori și am să mă duc la el atunci când iese din perioada de carantină. (…) Sunt momente delicate pentru partid (…) sunt lucruri care trebuie reglate și trebuie să spunem lucrurilor pe nume (…) Văd că ne cam uităm camarazii din partid, în momentele grele. Eu cred că ar trebui să ajutăm inclusiv familia colegilor aflați la ananghie.

Nici măcar nu-i trecea prin cap că va fi executat pe o astfel de speță. Nimeni din partid nu credea așa ceva. Nu am crezut nici măcar la referendum, când un lider de partid a chemat lumea la vot împotriva unui dictator, împotriva unui monstru care a condus România.”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Acesta a mai spus că atunci Dragnea va putea primi vizite, îl va vizita.

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.