Press "Enter" to skip to content

Dăncilă: Am o mare bucurie că am creat condiții ca românii să se întoarcă acasă

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, susține că pentru ea “a fost o mare bucurie” să constate în timpul campaniei electorale în județul Maramureș că există condiții pentru ca românii care au revenit în țară să investească.

“Am vizitat astăzi câteva investiţii ale unor români care au fost plecaţi din ţară şi s-au întors acasă. Pentru mine, ca prim-ministru, a fost o mare bucurie, pentru că am realizat că noi am creat condiţiile ca românii să înceapă să se întoarcă la casa lor. Mi-au spus: ‘doamna prim-ministru, noi nu vrem să plece acest Guvern, pentru că acest Guvern a ţinut şi cu investitorii românii, a ţinut şi cu oamenii, a ţinut cu toată lumea, s-a gândit la toţi’.

I-am răspuns că pentru mine, ca prim-ministru, românii sunt toţi familia mea. Şi a trebuit să mă gândesc la fiecare membru al familiei mele iar măsurile să fie măsurile pe care le doresc oamenii. Poate că noi avem convingerea că luăm o măsură bună, dar acea măsură nu este cea aşteptată de oameni. Şi de aceea am considerat că dialogul cu oamenii, dialogul cu primarii este foarte important pentru a lua măsurile pe care le aşteaptă românii”, a spus președintele PSD.