Press "Enter" to skip to content

Dăncilă, după ce CCR a aprobat pensiile speciale ale primarilor: Ca premier, am căutat tot timpul să promovez eficienţa în administraţie şi să previn riscurile disfuncţionalităţilor

Fostul premier Viorica Dăncilă a transmis, miercuri, după decizia Curţii Constituţionale referitoare la Codul administrativ, că a încercat să promovez eficienţa în administraţie şi să prevină riscurile disfuncţionalităţilor. “Adoptarea OUG 57 a fost o soluţie în acest sens”, afirmă Dăncilă.

“Mă bucur că decizia Curţii Constituţionale de azi a confirmat constituţionalitatea OUG 57 din 2019 privitoare la Codul Administrativ. Ca premier, am căutat tot timpul să promovez eficienţa în administraţie şi să previn riscurile disfuncţionalităţilor. Adoptarea OUG 57 a fost o soluţie în acest sens, iar atacarea ei la CCR mi s-a părut nedreaptă, chiar dacă procedural legală. O bună guvernare presupune asumarea deciziilor pentru oameni în ciuda criticilor şi atacurilor – iar apoi consecvenţă în aplicare. Guvernanţii trebuie însă să se asigure că fac ceea ce trebuie, nu aşa cum a procedat Guvernul Orban, care a sfidat România cu cele 25 de ordonanţe de urgenţă făcute neprofesionist şi adoptate mecanic, fără analiză”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Lasă un comentariu