Press "Enter" to skip to content

Dăncilă revine în forță: Mai guvernaţi deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din opoziţie?

Fostul premieri Viorica Dăncilă îl ironizează pe Klaus Iohannis, dar și pe Ludovic Orban, cărora le dă titulatura de “meteorologi”. Totul, după ce o parte din țară este sub ape, afectată de inundații masive. Aceasta a îndrăznit chiar să le dea indicaţii liberalilor, via Facebook, despre cum să guverneze România.

“‘Meteorologii’ de la Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetăţenii şi localităţile afectate de inundaţiile grave din aceste zile.

Atunci când eram premier şi România a avut parte de inundaţii, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate şi alocând rapid fonduri pentru depăşirea efectelor inundaţiilor.

Un guvern care ţine cu românii vine de urgenţă cu ajutoare şi nu stă cu mâinile în sân. Sau cumva sloganul liberal ‘Prin noi înşine’ înseamnă în caz de catastrofă ‘Descurcaţi-vă pe cont propriu’?! Mai guvernaţi deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din opoziţie?”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de socializare.