Press "Enter" to skip to content

Dăncilă visează frumos. Pe 1 Decembrie speră să fie preşedintele României. Prima femeie președinte

Șefa PSD Viorica Dăncilă a afirmat luni, la Adevărul Live, că va rămâne candidatul partidului la alegerile prezidenţiale chiar dacă va trece moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Motivul? Social-democraţii nu îşi permit “experienţe” într-un astfel de context, când scrutinul bate la uşă.

Întrebată dacă, în cazul în care trece moţiunea de joi, va rămâne candidatul PSD la prezidenţiale, Viorica Dăncilă a răspuns că în mod “categoric da”.

“O să monitorizăm din opoziţie, o să urmărim cât de eficienţi sunt. Voi fi candidatul PSD şi preşedintele PSD. Mai e o lună până la primul tur al alegerilor şi nu ne putem permite experienţe”, a precizat premierul.

La remarca reporterului că experienţa ne arată că PSD nu prea a avut succes la prezidenţiale, şefa social-democraţilor s-a arătat optimistă că situaţia se va schimba în curând.

“Eu cred că PSD va câştiga. Partidul a fost implicat, eu am luptat zi de zi pentru Victor Ponta. Aroganţa a fost unul din motivele pentru care am pierdut alegerile. Aroganţa în general. (…) Primul obiectiv e să câştigăm prezidenţialele. Nu există să nu intru în turul al II-lea”, a precizat Dăncilă.

În acelaşi timp, şefa PSD a subliniat că, dacă pierde în turul II şi obţine un scor bun, îşi doreşte să rămână în fruntea PSD.

Întrebată, de asemenea, unde se vede pe 1 Decembrie: premier, preşedintele României sau în afara politicii, Viorica Dăncilă a replicat: “Prima femeie preşedinte. Pe 1 Decembrie sper să fiu preşedintele României”.

Sursa: epochtimes-romania.com

Lasă un comentariu