Press "Enter" to skip to content

„De ce tremuri? Stai hotule ca nu te bat”. Prins de protestatari, senatorul PSD Liviu Pop s-a „albit de frica”

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat pentru postul de radio RFI că este inacceptabil ca actorii și oamenii de rând să se alăture protestelor magistraților.

Reacția opiniei publice nu a întârziat să apară. Jurnalista Camelia Tabacu l-a deziințat într-o postare pe Facebook pe “Genunche”. Totodată, revoluționarul Marian Moroșanu, conoscut drept Marian Ceaușescu, l-a așeptat la clădirea B1 după o emisiune pe măscăriciul PSD, Liviu Pop, care recent a comis o nouă gafă spunând “plancardă” transmițându-i PSD-istului un mesaj dur: „staaaai, hoțule, penalule, că nu te bat. De ce tremuri? Eu nu sunt violent!”. Liviu Pop a rămas înmărmurit și fără reacție la ieșirea din clădirea B1, relatează jurnalista Camelia Tabacu.

“Moooooor! S-a dus Ceausescu să-l aștepte, în față la B1, pe prostovanul cu „plancarde cat Casa Poporului” la creier, care a început să tremure de-i țăcăneau plombele în gură. Și a trebuit Marian să se oprească din zbierete și să-i facă terapie antistres, cu vocea lui tărăgănată: „staaaai, hoțule, penalule, că nu te bat. De ce tremuri? Eu nu sunt violent!”. 
Alb ca varul, PLM-curaj, viermele fricos n-a fost în stare să articuleze nici cât aberase la B1, unde se împăunase cu centura neargă la un sport secret. Acum e clar: centura era a lu ta-su, iar sportul secret era în jurul mesei”, a scris Camelia Tabacu pe Facebook. 

Sursa: podul.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.