Press "Enter" to skip to content

Denise Rifai, atac la adresa Mădălinei Dobrovolschi, cea care i-a luat locul la Realitatea: “În patul meu, pe muzica mea”

Denise Rifai a atacat-o dur, printr-un mesaj pe Facebook, pe Mădălina Dobrovolschi, cea care i-a luat locul la Realitatea Plus.

Fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis și Denise Rifai au dat nas în nas în sediul televiziunii Realitatea Plus. Denise a făcut totul public, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Redăm mai jos mesajul acesteia:

„Am fost pana la Realitatea, deh, moment greu , dar necesar …

Trebuia sa mi recuperez din vasta garderoba. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, dupa 10 ani de activitate, zi de zi.

Siiiiii! Surpriza! Ca, asa e in viata! M am intalnit cu Madalina Dobrovolschi, deci cu cea care, de asta seara, si-a propus sa intre in casele dumneavoastra cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasa de mine, cu Decorul Meu, in Platoul Meu si chiar si cu unii dintre Invitatii mei. Nu zic nimic, judecati dvs!

Si, ca sa va inchei naratiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat O seara buna!

Profit de ocazie, asadar, si ii intorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicatie muzicala, ca urare de Casa “noua”! Ma rog, cat de “noua” poate sa fie Casa construita de Mine si de Echipa mea. Melodia o stiti cu totii! O canta Smiley!

“In patul meu, pe muzica mea…”, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.