Press "Enter" to skip to content

Deși există în continuare bucureșteni care tremură de frig în apartamente, Termoenergetica, una dintre companiile de termoficare ale PMB alocă mii de euro pentru SUV-uri cu volan și scaune încălzite

Consilierul municipal liberal Ciprian Ciucu, anunța pe Facebook, că deși numeroși bucureșteni tremură în continuare de frig în apartamente, fără să întrezărească remedierea rapidă a acestei situații, Termoenergetica – noul operator termic al Capitalei – a decis ca zeci de mii de euro din banii publici să fie alocați achiziționării de mașini de teren.

“Nu vreau să vă enervez de dimineață dar e bine să știți pe ce se duc banii noștri atunci când nu se duc în termoficare: se duc în SUV-uri achiziționate de compania de termoficare a Primăriei (in imagine). Aceasta nouă Termoenergetica care, de ieri, a înlocuit RADET.

Investiții serioase în rețea nu s-au făcut deși prima companie, Energetica (înființată ilegal), transformată apoi în Termoenergetica, a primit un capital de 300 milioane de lei (!) iar actuala Termoenergetica are pe mâna 642 milioane de lei!

CET Grivița și CET Casa Presei Libere tot nu sunt funcționale iar cele două centrale promise în Aviației și Colentina, doar pe hârtie.

Voi aveți căldură, apă caldă? Dați mai departe”, scrie Ciucu pe Facebook.