Press "Enter" to skip to content

Digi24: Mită de un milion de euro de la PSD pentru un parlamentar care nu va veni joi la vot! Un altul este dat dispărut, și-a închis telefoanele!

Digi24 anunță că unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro să nu vină joi la votul pentru moțiunea de cenzură. De asemenea, un alt parlamentar a dispărut pur și simplu și nu mai poate fi găsit la telefon, din cauza presiunilor venite înainte de vot.

Dincolo de sumele de bani oferite, Viorica Dăncilă şi liderii PSD au scos la bătaie funcţii şi bani pentru primari. Cei doi parlamentari care s-au întors azi de la Pro România în PSD, Horia Nasra şi Cornel Itu au primit garanţii de la conducerea partidului că vor prelua organizaţia PSD Cluj. Unui alt parlamentar i s-a oferit, conform surselor Digi24.ro, şefia ASF. S-au pus pe masă inclusiv funcţii parlamentare. Este cazul deputatului Pro România Damian Florea, a cărui concubină a fost pusă secretar general al Senatului. Deputatul a negat, însă, pentru Digi24.ro că ar fi acceptat să lipsească la votul moţiunii în schimbul funcţiei primite de concubina sa.

Lasă un comentariu