Press "Enter" to skip to content

Disperare în PSD: Vrea să-l dea jos pe ministrul care a acuzat Guvernul Dăncilă că a operat ca Al Capone.

Nici nu a fost bine instalat guvernul Orban că pesediștii se gândesc la variante disperate pentru a scăpa de miniștri incomozi. Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat miercuri, în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3, că săptămâna viitoare PSD va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu.

“La începutul săptămânii viitoare, vom depune o moţiune simplă pentru domnul Cîţu în Senatul României, având în vedere creşterea euro, creştere care îi afectează pe români”, a declarat Dăncilă la Antena 3.

Reamintim că, Florin Cîţu, a declarat săptămâna trecută, în prima sa conferinţă de presă ca ministru, că, în ultimii trei ani, economia României a fost condusă după două bugete, după modelul Al Capone, că totul a fost premeditat şi a anunţat că va sesiza instituţiile abilitate. El a estimat că deficitul este de peste 4%. Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici a răspuns acuzaţiilor lui Cîţu, spunând că este Al Capone “aşa cum domnul Cîţu este şeful FBI” şi acuzându-l că “nu ştie să citească un buget”. Teodorovici l-a acuzat pe Cîţu că prin declaraţiile sale a adus leul la un minim istoric.

“Cîţu a reuşit ca leul să fie la un minim istoric, iar efectele se vor regăsi în economie. Fac apel la domnul Orban, domnul Cîţu să se abţină de la ieşirile publice, pentru că nu fac decât să se reflecte în economie”, a afirmat Teodorovici, conform bursa.ro.

Lasă un comentariu