Press "Enter" to skip to content

Fetiță de trei ani, găsită moartă de foame. Mama a închis-o în casă și a plecat cu prietenii în vacanță

O fetiţă în vârstă de trei ani, înfometată, a decedat după ce a mâncat detergent. Copila fusese lăsată acasă singură timp de o săptămână de mama plecată la o petrecere.

Potrivit Daily Mail, trupul fără viață al fetiței a fost găsit o săptămână mai târziu, de bunica ei, Irina Plenkina, în vârstă de 47 de ani. Femeia venise să-i ureze ”La mulți ani” nepoatei sale, la împlinirea vârstei de 3 ani.

Maria Plenkina, 21 de ani, mama fetiţei, şi-a mărturisit fapta la tribunal, potrivit thesun.co.uk. Ea a spus că şi-a abandonat fiica, pe Kristina, în apartamentul familiei din Kirov, Rusia, pentru a putea merge la o petrecere care a durat o săptămână.

În instanţă, mama fetiţei a declarat că i-a lăsat de mâncare şi că nu a intenţionat să o omoare pe micuţă. „Nu am vrut niciodată să moară“ a declarat aceasta.

O purtătoare de cuvând a comisiei de anchetă a declarat, la rândul ei, că mama fetiţei a închis în mod deliberat uşa apartamentului şi a părăsit casa.

Arestată fiind, Maria Plenkina nu a plâns şi nu a arătat niciun regret, potrivit anchetatorilor. „Ea doar a spus cu sânge rece: da, am plecat, am închis apa şi l-am lăsat pe copil fără mâncare şi fără apă“, au arătat aceştia.

După ce şi-a recunoscut vina, mama fetiţei riscă până la 20 de ani de puşcărie.

Lasă un comentariu