Press "Enter" to skip to content

Firea, despre Victor Ponta, la Convenția Pro România: A fost premierul cel mai performant pe care l-a avut România în ultimii ani. Doar el a înțeles ce înseamnă sistemul de termoficare

Prezentă duminică la Convenția Națională a Pro România, a declarat că a venit la eveniment deoarece Victor Ponta a fost cel mai performant premier al României.

“Am acceptat din prima secundă invitația domnului președinte Victor Ponta, colegului nostru Victor, de a fi astăzi împreună, pentru că, și asta toți românii o știu, a fost premierul cel mai performant pe care l-a avut România în ultimii ani. Trebuie să vedem de ce am schimbat trei premieri în trei ani și de ce nu am ales în fruntea Guvernului premieri ca Victor Ponta. Să ne punem această întrebare. Dacă nici acum nu sunt dată afară din CEx, înseamnă că s-a schimbat PSD”, a afirmat Gabriela Firea.

Pe de altă parte, Firea s-a plâns că în toate campaniile electorale se vorbește despre țevile de apă caldă din București, însă “doar premierul Victor Ponta a înțeles ce înseamnă sistemul de termoficare”, adică s-a implicat pentru a obține finanțare europeană pentru modernizarea acestor conducte vechi de 60 de ani.

“Doar premierul Victor Ponta a înțeles ce înseamnă sistemul integrat de termoficare pentru București. Ați văzut că la campania prezidențială subiectul au fost țevile din București, la campania de locale vorbim de țevile din București, la parlamentare despre țevile din București, la europarlamentare despre țevile din București.

De ce? Pentru că 30 de ani nu s-a făcut nimic și, într-adevăr, de 50-60 de ani aceste țevi așteaptă și ele niște oameni.

Da, premierul Victor Ponta a acceptat ca Primăria Capitalei, în POIM să intre cu 180 milioane de euro-fonduri europene nerambursabile pentru modernizarea rețelei de termoficare. Doamna Corina Crețu (fost comisar european) este singura care alături de noi a luptat pentru acest proiect.

Abia acum, după ce am realizat și strategia de termoficare și studiul de fezabilitate, intrăm și noi pe o aplicație blocată de incompetenții de la PNL. Luni în șir această aplicație a fost blocată. De ce? Ca să nu câștige Gabriela Firea? Păi de mine era vorba? Era vorba de bucureșteni, era vorba despre 4 milioane de suflete, dar vi se pare că interesează măcar un suflet în afară de al lor? Nu! Ce contează atâtea milioane de persoane? Asta avem acum la guvernare un guvern incompetent, un guvern de oameni cinci, duri, răi”, a acuzat Firea.

Lasă un comentariu