Press "Enter" to skip to content

Firea: Motivul real al anticipatelor este că PNL nu vrea să majoreze punctul de pensie

Gabriela Firea atacă din nou Guvernul Orban. Ea spune că PNL nu vrea majorarea punctului de pensie și salariile de învățământ, iar acesta ar fi motivul pentru care liberalii vor anticipate.

#DispretFataDeRomani. Dacă ar fi doar jigniri… dar sunt şi umilinţe şi măsuri nedrepte pe care le-a luat sau le pregăteşte guvernul PNL. Las şi eu aici o opinie argumentată. MOTIVUL REAL AL ANTICIPATELOR ESTE CĂ PNL NU VREA SĂ MAJOREZE PUNCTUL DE PENSIE ŞI SALARIILE DIN ÎNVĂŢĂMÂNT.

De aceea vrea alegeri înainte de 1 septembrie, ca să nu deconteze electoral. Pe de altă parte, „opțiunea” de a crește vârsta de pensionare la 70 de ani este o mare înșelătorie. Și astăzi oricine poate lucra după vârsta de pensionare iar în acest caz își va lua și pensia la care a contribuit și salariul pentru care muncește.

Înșelăciunea din varianta PNL este că, dacă optezi să muncești până la 70 de ani, va TREBUI să renunți la pensia la care ai dreptul pentru că ai contribuit. Deci TE OBLIGĂ fie să renunți la pensie, fie să renunți la salariu!

În mod natural, alegi salariul pentru că e mai mare. Deci, ajungi să lucrezi până la 70 de ani”, scrie Gabriela Firea.

More from ActualitateMore posts in Actualitate »