Press "Enter" to skip to content

Florin Roman: Baronii roşii nu alocă bani pentru aparate de testare. Și-au abandonat cetățenii

Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, susține că majoritatea consiliilor județene conduse de “baronii roşii ai PSD” nu au alocat fonduri pentru achiziționarea de aparate de testare PCR pentru COVID-19

“Nu sunt în stare să rezolve problemele în județele roșii, dar vin și spun că au soluții la nivel național. În majoritatea județelor conduse de baronii roșii ai PSD, consiliile județene sau primăriile municipii reședință de județ nu au alocat fonduri destinate achiziționării de aparate de testare PCR.

La Buzău, în fieful președintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ și primaria nu au alocat fonduri pentru achiziționarea unui aparat de testare. Situația se repeta în Teleorman, Vrancea, Neamț, Gorj sau Olt, unde consiliile județene conduse pe pesediști nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare.

În toate aceste județe roșii numărul îmbolnăvirilor este mic, întrucât nu se fac teste. Exact ce, în mod ipocrit, liderii PSD reproșează guvernului liberal. Practic, baronii roșii și-au abandonat cetățenii județelor pe care le conduc. Mâna de ajutor a venit în fiefurile PSD, din partea guvernului liberal, care a finanțat prin Ministerul Sănătății achiziția de PCR-uri.

Întrebarea legitimă care se pune este cum să credem o iotă din “soluțiile” liderilor naționali ai PSD, când ei nu sunt în stare să rezolve problema din curtea lor? O altă întrebare legitima este de ce baronii roșii ai PSD nu au alocat bani pentru achiziția de PCR-uri, de ce nu fac teste în județe, adică exact ce trâmbițează ei seara de seara la tv?

Solicităm liderilor ipocriți ai PSD să lase minciuna și ipocrizia de o parte, să lase aerul Bucureștiului și să se întoarcă în județele lor, să pună osul la treabă în lupta cu epidemia. Țara e în război cu epidemia, mai puțin liderii PSD izolați și carantinați în propriile locuințe!”, a transmis într-un comunicat deputatul Florin Roman.