Press "Enter" to skip to content

(Foto/Video) Cătălin Striblea: “Mie mi-a plăcut să-l văd pe Emil Boc șef de galerie la meciul României cu Cehia…”

Primarul Emil Boc a surprins pe toată lumea după ce a fost șef de galerie la meciurile României din Cehia. A bătut la tobă, a scandat, ca un adevărat suporter.

Jurnalistul Cătălin Striblea: „Mie mi-a plăcut să-l văd pe Emil Boc șef de galerie la meciul României cu Cehia. Știu că e o imagine mai puțin obișnuită, știu că politicienii pot fi bănuiți de orice, dar, pur și simplu, cred că omul a vrut să se simtă bine și să aibă un week-end fain în Cehia. Tenis, bere, poate o victorie, iar data viitoare poate să le dea și o cheie a orașului”.

“De la Cluj am venit, am făcut aproximativ 10 ore. Ne bucurăm că am reușit să ajungem, cu așa echipă frumoasă și inclusiv cu domnul Boc, primarul nostru, care a fost șeful galeriei. Extraordinar! Româncele noastre au fost la înălțime”, a spus o suporteră potrivit Digi Sport.

“Din Cluj-Napoca am venit și drumul a fost foarte greu. Era să ne pierdem și carnetele de conducere, dar pentru echipa noastră, orice… A fost super. Drumul greu, dar a meritat. Suntem fericiți! Sperăm că și mâine o să facem un rezultat excelent. Hai, fetele! Hai, Romania! Excelent! Super! Foarte bun! Felicitări! Și Mihaela a jucat bine, un pic de noroc mai trebuia!”, a spus o altă fată venită de la Cluj.

Irina Aldea: „Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, se află la Ostrava pe Ostravar Arena, acolo unde echipa de Fed Cup a României joacă împotriva Cehiei în sferturile de finală ale Grupei Mondiale I.

Îmbrăcat într-un tricou galben, Emil Boc a bătut la o tobă pe parcursul partidei și a dat tonul scandărilor în mijlocul suporterilor români.

“Trebuie să facem tot ce se poate să le ajutăm pe fete” – Emil Boc”

Vezi aici Video:

Sursa: clujcapitala.ro

Lasă un comentariu
133 Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
error: