Press "Enter" to skip to content

Goțiu: Poate v-a scăpat momentul. Lui Ciolacu i-a căzut fața (la propriu) când un coleg solicitase punerea pe ordinea de zi a legii de tăiere a pensiilor speciale ale parlamentarilor

Senatorul USR Mihai Goțiu a relatat despre scena de ieri din Parlament, atunci când președintelui PSD, Marcel Ciolacu, “i-a căzut fața (la propriu)” când Cristian Seidler, a solicitat punerea pe ordinea de zi a plenului reunit a legii USR de tăiere a pensiilor speciale ale parlamentarilor.

“REACȚIA LUI CIOLACU, când USR a solicitat, în Parlament, eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Poate v-a scăpat, ieri, momentul – că atenția a fost pe adoptarea HG-ului cu starea de alertă – în care, colegul meu Cristian Seidler, a solicitat punerea pe ordinea de zi a plenului reunit a legii USR de tăiere a pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Lui Marcel Ciolacu i-a căzut fața (la propriu). A bâiguit ceva și a chemat liderii de grup la consultări. După pauza, ”de consultare”, a refuzat propunerea, pe motiv că legea n-ar fi primit raport. Doar că, de mai bine de doi ani și jumătate, legea nu a primit raport tocmai pentru că majoritatea parlamentară a refuzat, în mod abuziv, să facă acest lucru.

Regulamentul celor două camere specifică, însă, că în cazul nedepunerii raportului la o lege, în termen, plenul reunit poate să dezbată și să voteze legea respectivă.

Dar, no, orice pretext e bun pentru conservarea unor privilegii. Că solidaritatea e bună pentru unii doar atunci când e vorba de bugetul public și banii altora. Când e vorba de confortul propriu, mucles.

Ca să știm cum stau lucrurile când îi auziți pe unii și pe alții dintre politicienii zilei vorbinde solidaritate”, scrie Mihai Goțiu pe Facebook.