Press "Enter" to skip to content

HOPA! Viorica Dăncilă, schimbare bruscă de look. Cum a apărut la întâlnirea cu ambasadoarea Chinei- FOTO

Premierul Viorica Dăncilă, a avut joi, 25 aprilie 2019, o întrevedere  cu ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, doamna Jiang Yu, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Galeria foto care însoțește comunicatul Executivului este una surprinzătoare. Viorica Dăncilă apare cu o schimbare îndrăzneață de coafura, mai ales că ne obișnuise de la prima apariție cu “cocul” specific, care i-a atras multe glume, critici, dar și comentarii admirative (mai ales din partea doamnelor casnice, cu simpatii social-democrate).

Șeful Guvernului de la București a adresat felicitări doamnei ambasador Jiang Yu cu ocazia preluării recente a postului de ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România și a asigurat-o de întregul sprijin al autorităților române pentru ducerea la îndeplinire a mandatului său, se spune în comunicatul de la Palatul Victoria.

Schimbarea de look de la Palatul Victoriei nu a adus și renunțarea la limbajul de lemn:

“Convorbirile au reliefat caracterul dinamic al dialogului politic și al cooperării bilaterale dintre România și R. P. Chineză, ce au la bază o îndelungată prietenie, înțelegere și respect reciproc, consolidată în cele șapte decenii de la stabilirea relațiilor diplomatice.

Doamna prim-ministru Viorica Dăncilă a evocat întrevederea de substanță cu premierul Consiliului de Stat al R. P. Chineze, domnul Li Keqiang, în marja Summit-ului Șefilor de Guvern din statele formatului cooperării Europa Centrală și de Est – R. P. Chineză (Dubrovnik, 12 aprilie 2019), precum și întrevederea cu delegația condusă de prim-vicepreședintele Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez, domnul Zhang Qingli, cu ocazia vizitei la București, în perioada 20-23 aprilie 2019.

Prim-ministrul României a salutat nivelul cooperării dintre cele două state, arătând că Republica Populară Chineză este un foarte bun partener comercial al României din zona asiatică. În context, a fost evidențiat interesul României pentru creșterea echilibrată a schimburilor comerciale bilaterale, precum și pentru participarea activă la misiuni economice, târguri și expoziții internaționale tematice, pe ambele sensuri.

SURSA: www.realitatea.net

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.