Press "Enter" to skip to content

Horoscop 11 februarie 2020

Horoscop 11 februarie 2020 Berbec

Berbecii încep să iasă la suprafaţă, după o perioadă lungă de stres şi probleme din punct de vedere financiar. Astrologii anunţă veşti bune în acest sens, ba chiar vă aşteaptă noi oportunităţi în carieră şi şansa de a obţine succesul mult dorit. În dragoste ar trebui să fiţi mai liniştiţi, răbdători şi înţelegători. S-ar putea să apară mici neînţelegeri în familie, învăţaţi să le gestionaţi fără a adopta un comprotament vulcanic.

Horoscop 11 februarie 2020 Taur

În prima parte a zilei este posibil să vi se ofere un loc de muncă mai bine plătit sau să fiți promovat. Vă puteți aștepta la responsabilități mai mari, dar și la perspective mai bune din punct de vedere financiar. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață și să țineți cont și de sfaturile unei persoane cu experiență din familie.

Horoscop 11 februarie 2020 Gemeni

Gemenii trebuie să fie mai chibzuiţi atunci când vine vorba de cheltuieli. Poate fi o perioadă uşor stresantă din acest punct de vedere şi implică mai multe facturi, mai multe contracte apărute spontan. Creaţi o listă cu toate cele necesare, prioritizaţi-o şi încercaţi să punei lucrurile la punct. În caz contrar s-ar putea să vă treziţi cu datorii.

Horoscop 11 februarie 2020 Rac

Racii care sunt la început de drum cu o persoană ce le-a furat inima ar trebui să lase la o parte îndoielile și frica de necunoscut. Desigur, asta dacă nu apar semnale extrem de grave, care să sugereze un viitor plin de probleme greu de depășit. Ascultă-ți instinctul și construiește pas cu pas încrederea prin gesturi mici dar pline de suflet, făcute zilnic. Fiecare moment e o cărămidă importantă la fundația relației voastre.

Horoscop 11 februarie 2020 Leu

Pentru Leii ce se trezesc în mijlocul unui conflict adevărul este singura și cea mai puternică armă, chiar dacă, pentru moment, s-ar putea simți inconfortabil. A spune ceea ce ai pe suflet cu adevărat este întotdeauna solicitant din punct de vedere emoțional, dar nu te aștepta ca cei din jur să-ți facă viața mai ușoară. Vei fi aprecizat pentru sinceritate, însă abia după ce apele se liniștesc.

Horoscop 11 februarie 2020 Fecioară

Contextul astral te invită, pe de o parte să descătușezi potențialul creativ, geniul interior care te duce caătre prosperitate, iar pe de altă parte, să-ți conservi resursele materiale. Poate fi, de altfel, și un moment de deziluzie care te ajută să vezi mai clar cine îți este aliat și cine nu, pe drumul tău.

Horoscop 11 februarie 2020 Balanţă

Pregătiţi-vă să fiţi flexibil astăzi, pentru că va fi o zi în care vă veţi confrunta cu multe obstacole neaşteptate. Este posibil ca unele dintre planurile voastre să fie anulate cu totul, pentru a face loc unei oportunități mai mari. Ai putea respinge propuneri romantice, după ce auzi un comentariu care te obligă să reevaluaezi aşteptările de la un eventual partener. Nu sună promiţător, dar de fapt e o schimbare pozitivă.

Horoscop 11 februarie 2020 Scorpion

Nu fiți prea surprinși dacă vei descoperi că eşti mai puţin cheltuitor şi mai atent cu banii tăi decât de obicei. Cel mai probabil instinctul că vei avea în curând de cheltuit o sumă mare te îndeamnă să faci acum economii. E posibil să fie vorba de o rată anuală şi subconştientul tău te ajută să fii prevăzător cu finanţele.

Horoscop 11 februarie 2020 Săgetător

Trebuie să fii foarte atent atunci când ai de-a face cu alţi oameni, astăzi. Nu toată lumea este la curent cu cele mai recente evenimente și ai putea întâlni oameni care nici măcar ce oră este nu ştiu. E important pentru tine să ştii exact cine e la curent cu noutăţile şi cine nu. O petrecere la care vrei să ajungi cu orice preţ e organizată de unul dintre aceşti oameni şi vei dori să fii invitat.

Horoscop 11 februarie 2020 Capricorn

O călătorie în interes profesional v-ar putea prilejui o realizare deosebită. Astrologii vă sfătuiesc să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau partenerii de afaceri. În partea a doua a zilei aveți posibilitatea să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu ar trebui să aveți motive de îngrijorare.

Horoscop 11 februarie 2020 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii nu sunt în forma lor cea mai bună şi vor avea nevoie de ajutorul prietenilor ca să le ridice moralul. O problemă financiară care te chinuie de foarte multă vreme şi căreia nu îi găseşti nicio soluţie, cum ar fi achitarea unei datorii urgente, îţi înnegurează ziua. Seara, însă, promite să fie ceva bună. Un flirt cu o persoană necunoscută s-ar putea transforma într-o relaţie destul de serioasă.

Horoscop 11 februarie 2020 Pești

Pentru majoritatea Peştilor, 11 februarie va fi o zi liniştită. Pare că cineva te conduce şi te îndrumă cu o mână invizibilă pe drumul cel bun. Este cel mai bun moment să te gândeşti la lucrurile care te-au speriat în ultima vreme, cum ar fi căutarea unui nou loc de muncă. Seara, vrei să mergi la cumpărături, însă astrele te sfătuiesc să achiziţionezi doar lucruri de care ai cu adevărat nevoie

Lasă un comentariu