Press "Enter" to skip to content

Horoscop 14 februarie 2020

Horoscop 14 februarie 2020 Berbec

Nu ești dispus să faci compromisuri, iar ziua de astăzi va arăta acest lucru. Nu este vorba despre încăpățanare, cât mai degrabă de principii, de nevoia de a arăta care este adevărul, de a scoate la iveala anumite aspecte. Nu-ți dorești să te abati la lucrurile și valorile în care crezi cu adevarat.

Horoscop 14 februarie 2020 Taur

Taurii care sunt în căutarea sufletului-pereche ar trebui să privească mai aproape, pentru că iubirea ar putea fi doar la câțiva pași distanță. Doar iluziile și prejudecățile te opresc să vezi ceea ce destinul pare a-ți fi rezervat. Nu te feri să spui cu sinceritate ceea ce simți. Nativii din zodia Taur sunt comunicatori excelenți și reușesc să stabilească instant o conexiune emoțională cu persoanele pe care le admiră.

Horoscop 14 februarie 2020 Gemeni

Gemenii trebuie să se scuture de povara trecutului pentru a se bucura cu adevărat de ceea ce le oferă prezentul. De multe ori, regretele se nasc din neputința de a profita de clipele unice, nu din pașii greșiți sau micile stângăcii. Așa că nu mai pierde niciun moment și pune în practică ceea ce instinctul te îndeamnă să faci de dimineață până seara.

Horoscop 14 februarie 2020 Rac

Îti place să te distrezi, să oferi cadouri, să-i bucuri cu tot felul de experiențe drăgute pe ceilalti, dar astrele te atentionează sa fii mai atent la sfera banilor. Fii cu ochii în patru la sumele pe care le manevrezi astazi, fiindcă generozitatea unei zile te poate costa cam mult.

Horoscop 14 februarie 2020 Leu

Încrederea ta din ce în ce mai mare e de fapt o lovitură dură dacă nu ai grijă ca egoul tău să nu te orbească. Doar pentru că ai înregistrat foarte multe succese şi toţi le-au recunoscut nu înseamnă că nu poţi să dai şi rateuri. Dacă ai de gând să îţi păstrezi reputaţia, nu mai risca şi fă lucrurile având grijă să fie sigure, măcar o perioadă. Nu face paşi îndrăzneţi şi nici declaraţii revoluţionare. 

Horoscop 14 februarie 2020 Fecioară

Astăzi, lucrurile care, în mod normal, te încurcă îţi vor fi de ajutor, chiar dacă nu îţi dai seama. Intri într-o perioadă de reflecție care va îmbogăţi viața ta, iar asta te distrage de la a vedea o mare parte din lumea periferică. Atenția ta ar putea fi redirecționată pe parcursul zilei, astfel încât întâlnirile importante care necesită o concentrare deplină ar putea să nu fie o idee bună. Nu vă luați niciun angajament în acest moment.

Horoscop 14 februarie 2020 Balanţă

Ești pregătit pentru zi deosebit de imprevizibilă? O perioadă bună nu s-a întamplat nimic special, nimic memorabil și brusc apar atât de multe noutăti, vești și schimbări într-o singura zi? Zâmbește și cucerește! Acesta este cel mai bun răspuns pe care îl poti avea astăzi

Horoscop 14 februarie Scorpion

Ați alergat atât de frenetic încât, cu mult timp în urmă, ați ratat faptul că ați trasat deja linia de sosire a acelui proiect sau obiectiv. Nu are rost să continui drumul tău, deoarece toată lumea pe care ai vrut să o impresionezi a dispărut de mult. În momentul de față, încerci doar să te impresionezi pe tine. Acest perfecționism nu vă va face mai fericit, așa că faceți o pauză și relaxați-vă.

Horoscop 14 februarie Săgetător

Săgetătorii ar putea avea parte de un gest de iubire pe care să îl țină minte toată viața. Și este posibil ca această surpriză să vină de la o persoană pe care nu o bănuiau de nicio intenție romantică. Mai rămâne de stabilit, pentru nativii din Săgetător, dacă merită să facă un prim pas sau să trateze situația cu diplomație. Instinctul, desigur, va da răspunsul.

Horoscop 14 februarie Scorpion

Este o perioadă extrem de benefică pentru nativii din Scorpion, în care se vindecă răni mai vechi, iar dorințe demult uitate ies la suprafață și aduc un val de entuziasm. Profită de aceste clipe și nu lăsa îndoielile să te oprească din drum. Ești pe punctul de obține acel echilibru emoțional care îți permite să îți atingi potențialul maxim.

Horoscop 14 februarie Vărsător

Vărsătorii să asculte cu atenție cuvintele partenerului de viață sau ale persoanei ce le-a furat inima, pentru că s-ar putea să piardă un mesaj extrem de important. De multe ori, adevărul se strecoară printre rânduri, la fel ca și declarațiile de dragoste sau, în cel mai rău caz, un avertisment că ceva este în neregulă. 

Horoscop 14 februarie Pești

Semnul tau zodiacal se află în sfera grupurilor, iar cea mai bună recomandare pentru astăzi este următoarea: să cauți să-tț unești forțele cu persoane care gândesc ca tine, care au aceleași preocupari, interese și chiar obiective.

More from ActualitateMore posts in Actualitate »