Press "Enter" to skip to content

Horoscop 17 februarie 2020

Horoscop 17 februarie 2020 Berbec

Sunteți dominat de sentimente contradictorii, iar situația financiară nu va oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. Este important să nu luați nicio decizie fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Horoscop 17 februarie 2020 Taur

Semnul tau astral se afla in sfera comunicarii si astazi ai sansa sa te afirmi, sa fii apreciat si admirat de catre prieteni si de colegi. Cu toate acestea, sfatul astrelor este urmatorul: nu incerca sa cauti informatii si raspunsuri pe care s-ar putea sa nu fii prea incantat sa le afli. 

Horoscop 17 februarie 2020 Gemeni

Astrele îi favorizează pe Gemeni, în acest început de săptămână ce se anunță a fi plin de surprize. Pe plan sentimental lucrurile evoluează cu o rapiditate copleșitoare, în special pentru cei care s-au îndrăgostit recent, iar în mintea unora ar putea răsări ideea întemeierii unei familii. Este un moment potrivit pentru a trece la următoarea etapă, dar și pentru a arunca peste bord bagajul emoțional ce i-a ținut pe mulți nativi din zodia Gemeni pe loc.

Horoscop 17 februarie 2020 Rac

Racii ar putea descoperi că pașii mici, făcuți zilnic, te duc mai departe decât planurile mărețe și ideile geniale, însă nepuse vreodată în practică. Nimic corect și durabil nu se poate face peste noapte, indiferent de noroc sau circumstanțe. Așa că nu mai visa cu ochii deschiși și treci la acțiune – se vor întâmpla lucruri cu adevărat surprinzătoare.

Horoscop 17 februarie 2020 Leu

Atentie la sfera relatiilor, la parteneriatele in care esti implicat. Recomandarea astrelor pentru aceasta zi este sa incerci sa nu iesi decizii majore si sa nuf aci schimbari drastice. Deomandata mai bine ai lasa lucrurile exact asa cum sunt. 

Horoscop 17 februarie 2020 Fecioară

La serviciu s-ar putea să fiți indispus din cauza unei decizii pripite a șefului. Temperați-vă nervozitatea, pentru că altfel riscați să vă complicați situația. Discutați calm cu persoană iubita, ca să nu dați ocazia unor certuri!

Horoscop 17 februarie 2020 Balanţă

Balanțele ar putea trăi un moment foarte important pe plan sentimental, în care se iau decizii cruciale pentru viitor. Ascultă-ți partenerul de viață cu atenție și evită orice eroare de comunicare, acum nu este cazul pentru discuții inutile. S-ar putea ca tot ce se întâmplă să fie un test pentru relație. Cu grijă și înțelegere îl veți trece cu brio.

Horoscop 17 februarie 2020 Scorpion

Scorpionii ar trebui să asculte acea voce interioară care îi îndeamnă întotdeauna să facă ceea ce trebuie, nu ceea ce le place. Mai ales când la mijloc sunt situații serioase pentru care trebuie să își asume responsabilitatea. Instinctul este o armă foarte puternică, pentru că adună împreună informații și idei despre care nici măcar nu știi că există.

Horoscop 17 februarie 2020 Săgetător

Astăzi, o conversație care se anunță foarte dificilă, cu o persoană importantă, se va dovedi pentru Săgetători a fi cu mult mai bună decât se așteptau. Veți descoperi că toate temerile pe care le aveați înainte sunt nefondate și că totul decurge foarte bine. Se întrevede o colaborare pozitivă, de pe urma căreia ați putea avea de câștigat.

Horoscop 17 februarie 2020 Capricorn

Începutul de săptămână s-ar putea arăta destul de aglomerat pentru nativii din Capricorn. Nu ar fi un motiv de îngrijorare pentru voi, mai ales că fuga de muncă nu vă caracterizează! Veniți din weekend cu o energie pozitivă care vă va ajuta să rezolvați toate problemele. Aveți grijă să vă organizați și să prioritizați proiectele, iar rezultatele vor începe imediat să apară, spune horoscopul.

Horoscop 17 februarie 2020 Vărsător

Sunteți dezamăgit de o persoană în care ați avut multă încredere. Nu puneți la suflet și gândiți-vă că aveți și prieteni adevărați. Pe plan sentimental traversați o perioada favorabilă. Astăzi ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu cu o rudă din partea partenerului de viață.

Horoscop 17 februarie 2020 Pești

Chiar dacă este luni, Peștii ar putea descoperi la serviciu că solicitările pe care le au nu sunt multe. Mai degrabă, săptămâna de lucru va începe de marți. Partea bună e că astăzi nu vă veți confrunta cu probleme majore, așa că veți avea timp să vă puneți lucrurile în ordine. În plan personal, ar trebui să dați mai multă atenție persoanei iubite și să petreceți mai mult timp împreună. Dicutați deschis și încercați să îi luați în seamă sfaturile, pentru că ar putea fi de mare ajutor, spune horoscopul.

Lasă un comentariu