Press "Enter" to skip to content

HOROSCOP 22 noiembrie 2019

Horoscop 22 noiembrie 2019 Berbec

Dragi Berbeci, în această zi ați putea decide să faceți o schimbare în viața voastră. Acest tranzit al Soarelui prin Săgetător îi favorizează mult pe cei născuți în zodia Berbec care-și doresc să studieze, să plece în străinătate la cursuri de perfecționare, să învețe lucruri noi. Toate acestea pot aduce beneficii ulterioare în sectorul profesional. În plus, spiritualitatea va căpăta un interes aparte și nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe niște principii de viață cu care au trăit până acum.

Horoscop 22 noiembrie 2019 Taur

Ai tendinta sa privesti in mod practic si realist o relatie de iubire, in sensul ca ai nevoie sa stii incotro se indreapta aceasta, pe ce se bazeaza, ce planuri de viitor concrete ai putea face in acest sens. Este o zi care aduce reconcilieri cu persoane dragi, in cazul in care au existat tensiuni sau conflicte, dar aduce si mari semne de intrebare, framantari si nesiguranta in privinta traseului profesional.

Horoscop 22 noiembrie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, se anunță o zi destul de aglomerată, înarmați-vă încă de dimineață cu mult calm și înțelegere pentru a face față situațiilor neprevăzute, mai ales la serviciu. Eşti îngrijorat cu privire la starea de sănătate a unei persoane apropiate, așadar îţi vei petrece această zi căutând soluții sau diverse metode prin care poţi fi de ajutor .

Horoscop 22 noiembrie 2019 Rac

Dragi Raci, este o zi excelentă pentru a petrece timp cu persoana iubită. Reușești să finalizezi un proiect la care lucrezi de ceva timp. Este momentul perfect să acorzi atenție persoanei iubite, și chiar să te revanșezi pentru ultima perioadă în care nu ai fost tu însuți. Fii mai rezervat în ceea ce privește finanțele!

Horoscop 22 noiembrie 2019 Leu

Chiar dacă în ultimele zile v-aţi simţit plini de energie, totul se va încheia astăzi. Veţi descoperi că nu mai sunteţi impulsivi şi nu veţi mai avea atât de multă energie pentru a face tot ceea ce v-aţi propus. Creativitatea va atinge cote înalte și nu este exclus ca unii nativi să primească recunoaștere în zona artistică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute un hobby pe care să-l transforme în sursă de venit.

Horoscop 22 noiembrie 2019 Fecioară

Va fi esențial ca această zi să începi să controlezi fiecare emoție și astfel să le poți preveni pentru a nu-ți afecta starea de spirit. Dacă ești pe cale să faci o achiziție importantă sau să faci o afacere, ar trebui să fii foarte atent. Dacă nu cunoașteți subiectul, cere sfaturi în prealabil pentru ca să nu iasă prost. În rest, veţi fi tăcuţi şi veţi încerca să vă odihniţi şi să vă relaxaţi după numeroasele zile agitate şi obositoare prin care aţi trecut în ultima perioadă. Profitaţi de timpul liber!

Horoscop 22 noiembrie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă din partea unei persoane dragi. Poate fi vorba despre persoana iubită, părinţi sau oricine din familie. Fii mai responsabil în viața ta. Pregătește-te, deoarece vei trăi momente excelente de fericire alături de partenerul de suflet. Ziua va fi destinată iubirii, nu o irosi.

Horoscop 22 noiembrie 2019 Scorpion

Nativii din Scorpion ar putea fi serios afectaţi de faptul că Soarele intră în zodia Săgetătorului. Totuşi, ar putea merge în două direcţii. Fie veţi fi trişti şi nervoşi în această perioadă, fie veţi fi emoţionali şi spontani în luarea unor decizii importante. Dacă vi se întâmplă să fiţi trişti sau supăraţi, trebuie să încercaţi din răsputeri să vă reveniţi şi să treceţi cu bine peste această perioadă.

Horoscop 22 noiembrie 2019 Săgetător

Săgetători, nu-i aşa că simţiţi mirosul schimbării în aer? La capitolul dragoste, nu disperați dacă lucrurile nu ies, pentru că astăzi veți fi puțin irascibil. Evitați luptele, altfel ambii v-ați putea răni reciproc prin vorbe pe care le veți regreta mai târziu. Știți că, datorită acelor afaceri începute cu luni în urmă, astăzi vei primi o compensație monetară neașteptată. Fii atent în momentul în care o reinvestești.

Horoscop 22 noiembrie 2019 Capricorn

Dragi Caricorni, nu-ţi neglija îndatoririle de serviciu, însă nu uita că trebuie să te mai şi distrezi. Astăzi, ţi se pare că toată lumea din jurul tău leneveşte şi că doar tu eşti acela care munceşte. Nu căuta perfecțiunea, acceptați-i pe cei din jur așa cum sunt. Doar aşa ţi se va părea mai frumoasă. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mai mult asupra vieţii personale.

Horoscop 22 noiembrie 2019 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt mai optimişti decât de obicei în privinţa propriilor planuri. Nu uita, însă, că prea multe idei nu pot fi puse aşa uşor în practică. Fă un plan şi încearcă să le prioritizezi. Astrele avertizează să nu te aventurezi în tot felul de proiecte riscante. S-ar putea să pierzi foarte mult timp, dar şi bani. Calculează bine înainte de a face pasul şi doar aşa veţi avea de câştigat. În plan personal, dacă eşti singur, ai toate şansele să-ţi întâlneşti jumătatea!

Horoscop 22 noiembrie 2019 Peşti

Imaginea sociala si relatiile sunt foarte importante astazi. Tocmai de aceea, e bine sa fii atent la atitudine, la cuvintele folosite si la gesturile facute, mai ales fata de persoane cu rang inalt. Este posibil chiar sa ai senzatia ca esti urmarit indeaproape si ca-ti sunt vanate greselile, de catre cei din jur. Cu toate acestea, nu e cazul sa te lasi intimidat, ci incearca sa faci totul cu integritate si responsabilitate.

Lasă un comentariu