Press "Enter" to skip to content

Horoscop 5 decembrie 2019

Horoscop 5 decembrie 2019 Berbec

Primeşte cu mintea şi cu inima deschise sfaturile sau informaţiile pe care ţi le oferă astăzi un coleg, pentru că ştie foarte bine ce spune. A studiat problema care te preocupă pe tine, a trecut şi el prin ceva similar şi a depăşit-o cu bine, deci acum ajunge să te încrezi în totalitate în ceea ce are el de transmis pentru a nu pierde şi tu timpul cu experimente. Aşa e, înveţi din orice provocare, dar dacă acum cineva îţi oferă pe tavă soluţia, de ce să n-o primeşti cu încredere deplină? 

Horoscop 5 decembrie 2019 Taur

Joci un rol important în treburile unor persoane care şi-au cam pierdut direcţia. Sunt debusolaţi, confuzi, nu au nicio cale de ieşire din impasul în care se simt blocaţi şi aşteaptă de undeva o soluţie. Salvarea vine de la tine, pentru că ai toate calităţile unui bun îndrumător, sfătuitor, profesor la nevoie. Şi tu ai învăţat de la alţii ce e de făcut în astfel de situaţii, ca atare a venit vremea să transmiţi mai departe informaţiile acumulate cândva, care formează acum experienţa ta de viaţă.

Horoscop 5 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii fac progrese considerabile la serviciu. Cu siguranţă atât colegii cât mai ales superiorii vor observa devotamentul de care daţi dovadă şi forţa de muncă şi vor aprecia performanţele voastre.  Acasă, închis între patru pereţi, nu vei primi doza de energie pozitivă de care ai nevoie, ca atare mergi undeva unde ştii că vei găsi doze maxime de veselie, de optimism, de culoare, de distracţie. Înconjoară-te de copii şi de activităţi plăcute sufletului tău şi îţi vei reveni ca prin farmec.

Horoscop 5 decembrie 2019 Rac

Scopurile voastre actuale sunt orientate către familie, în această perioadă. Perioada sărbătorilor de iarnă, care se apropie, vă poate transforma în oameni mai buni, cu toate că, pentru voi, oamenii sunt mult mai importanţi decât orice succes. Vă puteţi planifica următoarele zile în funcţie de familie şi prieteni. Aşa vă veţi încărca bateriile şi veţi putea continua pe drumul pe care vi l-aţi ales.

Horoscop 5 decembrie 2019 Leu

Egoul tău intră în conflict cu egoul celui din faţa ta şi se pare că niciunul nu se lasă mai prejos, dorind cu tot dinadinsul să aibă ultimul cuvânt. Tocmai pentru că ştii că lucrurile pot denatura spre o dispută inutilă, care să vă strice amândurora ziua. Ar fi bine să apelezi la tot arsenalul tău de diplomaţie şi amabilitate, ca să restabileşti repede atmosfera paşnică în acest dialog. Unul trebuie să cedeze şi a coborî tonul nu e deloc un semn că ai fi mai slab, ci doar că eşti convins că problema de faţă se poate soluţiona şi cu duhul blândeţii.

Horoscop 5 decembrie 2019 Fecioară

Primeşti azi un răspuns care face pace într-o situaţie cu mai multe direcţii diferite de interpretare. Chiar dacă nu e un verdict pe deplin aşteptat, tot e bine, pentru că restabileşte adevărul într-o situaţie din care ai avut ceva de suferit. Verdictul respectiv conţine şi unele condiţii, nu primeşti ceva pe gratis, şi la primul impuls eşti tentat să spui că nu-ţi convine ce ai de oferit în schimb, dar vei vedea că merită efortul. Acceptă situaţia cu încredere că va fi spre binele tău, dar fii conştient că pacea nu se poate restabili fără să dai şi tu ceva de la tine. 

Horoscop 5 decembrie 2019 Balanţă

Balanţa este posibil să se afle astăzi în mijlocul unor conversaţii destul de complicate, care sunt menite să îi distragă atenția de la un subiect important. Oameni din viața ta, posibil prieteni sau chiar familie, ar putea să încerce să vă convingă să renunţat la o oportunitate grozavă, în timp ce tu rămâi să te întrebi de ce ce întâmplă acest lucru, când ar putea să te susţină în demersurile tale. Aveţi grjă la modul cum reacţionaţi, evitaţi conflictele deschise.

Horoscop 5 decembrie 2019 Scorpion

Indiferent dacă este gata sau nu, Scorpionul va intra astăzi într-o situaţie amoroasă complicată, din care nu va ieşi prea curând. Deciziile tale în privinţa persoanei lângă care vrei să-ţi petreci următoarea perioadă din viaţă se concretizează brusc, dar este important să nu te ia prin surprindere. Ţi-ai dorit întotdeauna asta, dar rezultatul este posibil să fie unul neaşteptat, peste cele mai optimiste previziuni ale tale.

Horoscop 5 decembrie 2019 Săgetător

Astăzi, dacă nu simte echilibrul în viață, Săgetătorul trebuie să schimbe ceva. Este posibil să neglijezi o parte crucială din tine care cere o mare atenție. În acest moment, ar putea fi munca ta. Poate că v-ați distras cu lucrurile din afara muncii sau chiar v-ați putea întreba cum vă puteți schimba complet cariera. Totul începe cu tine însă. Dacă doriți să mergeți mai departe, astăzi este ziua pentru care puteți reduce toate distragerile și să vă apucați de treabă.

Horoscop 5 decembrie 2019 Capricorn

Este ziua voastră, Capricornilor! Tot ce atingi se transformă în aur. Astăzi apar reuşitele de tot felul, indiferent că este vorba despre o afacere sau despre carieră. Nu uita, însă, că trebuie să împarţi laurii succesului cu o altă persoană. Cel mai înţelept este să faci tot pentru ca succesul echipei să nu fie umbrit de invidia nejustitificată. Seara, cel mai indicat este să faci un masaj relaxant, sau poate yoga. 

Horoscop 5 decembrie 2019 Vărsător

Printr-o stare de meditaţie sau rugăciune, poţi combina de minune luciditatea gândurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tău. Eşti în faţa unui moment în care nu ajunge doar percepţia ta raţională, foarte dezvoltată de altfel, ci e nevoie şi de altceva, ceva ce depăşeşte educaţia sau convingerile tale religioase. E ca şi cum mintea şi spiritul tău conlucrează în aceeaşi direcţie pentru ca tu să-ţi găseşti pacea interioară. Doar mintea nu ar putea să te ducă la acea stare binefăcătoare de confort interior, or, combinate, numai tu ştii cum, vor avea efecte miraculoase. 

Horoscop 5 decembrie 2019 Peşti

Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce vă apropie mai mult, leagă şi mai frumos relaţiile dintre voi, arătând lumii un exemplu de viaţă de familie reuşită. Se simte armonia, fericirea, dialogul plăcut, înţelegerea dintre voi, încât nimic nu ţi se pare mai minunat decât să faci totul pentru şi alături de cei dragi. Eşti recunoscător pentru felul cum te completează în toate!