Press "Enter" to skip to content

Horoscop luni, 11 noiembrie 2019

Horoscop 11 noiembrie 2019 Berbec

Mulți bani câștigați din munca proprie. Așteaptă-te așadar ca, în a doua parte a săptămânii, să apară mai multe oportunități de a-ți rotunji veniturile și/ sau de valorifica o parte din economii prin intermediul unor investiții.

Horoscop 11 noiembrie 2019 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt sfătuiţi de astrologi să se detaşeze de persoanele toxice din viaţa lor. Dacă serviciul nu vă aduce niciun beneficiu, ba mai mult, mergeţi la muncă de fiecare dată cu o stare negativă, trebuie să faceţi o schimbare. Căutaţi alte locuri unde vă puteţi exprima creativitatea şi demosntra talentul, s-ar putea să aveţi parte de o surpriză plăcută. Mergeţi pe acelaşi principiu şi în viaţa amoroasă şi nu veţi avea de regretat.

Horoscop 11 noiembrie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, eliminaţi gândurile negative şi lăsaţi loc în inima voastră pentru persoane noi. S-ar putea să fiţi surprinşi, dar cineva apropiat vouă, vă poate face ochi dulci. Aţi putea acorda o şansă, iar la final, dacă ajungeţi să vă cunoaşteţi mai bine, există posibilitatea de a vă apropia foarte mult. Fiţi sinceri, deschişi, înţelegători şi răbdători. Toate lucrurile bune au nevoie de timp.

Horoscop 11 noiembrie 2019 Rac

Efectele lunii pline se resimt mai ales în a doua parte a săptămânii. Mai exact, se prefigurează o a doua parte a săptămânii în care poți face progrese notabile în privința inițiativelor antreprenoriale în care ești implicat(ă) și/ sau pe care le derulezi.

Horoscop 11 noiembrie 2019 Leu

Să petreci timp observând şi analizând acţiunile tale nu e ceva ce faci prea des, prietene Leu. Dar astăzi va fi nevoie să îţi ocupi o parte din timp făcând asta. Dacă acorzi atenţie felului în care astăzi te prezinţi lumii, va fi benefic în drumul tău spre maturizare. Deşi de obicei ai dreptate, nu uita că nu întotdeauna poţi face totul perfect. Iar atunci când nu verifici acţiunile tale, laşi loc mai mult apariţiei erorilor.

Horoscop 11 noiembrie 2019 Fecioară

Deoarece în ultima vreme ai petrecut prea mult timp analizându-te pe tine însuţi, astăzi astrele recomandă să consumi mai multă energie şi etenţie pentru ceva din exteriorul tău. Şi să transmiţi celor din jur ceea ce ai descoperit despre tine în ultimele luni. O mistică puternică te domină şi atunci când o exprimi, oamenii îţi mulţumesc. Arată-le noua ta latură şi vei vedea că răsplata nu întârzie să apară.

Horoscop 11 noiembrie 2019 Balanţă

Balanţele au şansa de a-şi întâlni sufletul pereche într-un moment complet neaşteptat. S-ar putea să fiţi prezenţi la un eveniment informal, invitat de prieteni, unde veţi face cunoştinţă cu o persoană cu totul specială, care, în foarte scurt timp, vă va face să înţelegeţi că poate fi jumătatea voastră. Dacă obţineţi şi o a doua întâlnire lansând chair voi invitaţia, s-ar putea să daţi lovitura. 

Horoscop 11 noiembrie 2019 Scorpion

Luna Plină se face cel mai mult simțită în casa partenerilor de afaceri, a colaboratorilor și a clienților. S-ar dori să faci în așa fel încât să te apleci mai mult în a doua parte a săptămânii asupra dorințelor și cerințelor lor. Grija suplimentară pe care le-o porți din acest punct de vedere se va dovedi a fi fost extrem de benefică prin rezultatele pe care le atrage.

Horoscop 11 noiembrie 2019 Săgetător

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal vor primi o veste senzaţională din partea unei rude foarte îndepărtate. Un telefon mai exact poate anunţa că aţi intrat în posesia unei moşteniri considerabile, fiind singurul urmaş al acestei persoane. Gândiţi-vă bine cum veţi investi aceşti bani, sfătuiţi-vă cu cei apropiaţi vouă şi veţi găsi astfel soluţia benefică pentru un viitor fructuos în afaceri. 

Horoscop 11 noiembrie 2019 Capricorn

Astăzi, nativii din Capricorn vor fi solicitați de o persoană apropiată, care le va cere ajutorul într-o problemă stringentă. Sfaturile și experiența voastră ar putea fi benefice pentru a găsi o soluție. În profesiune, chiar dacă nu vă veți confrunta cu o zi solicitantă, ați putea specula această acalmie, pentru a vă pune la punct proiectele pentru următoarea perioadă, care se vor anunța destul de agitată.

Horoscop 11 noiembrie 2019 Vărsător

Începutul de săptămână ar putea fi dificil pentru nativii din zodia Vărsător. La serviciu, dacă nu vă puteți concentra sau vă simțiți obosiți, ar fi bine să spuneți colegilor sau șefilor și veți găsi astfel înțelegere. Dacă aveți de îndeplinit proiecte mai complicate, mai bine ați încerca să obțineți o amânare pentru zilele următoare, recomandă horoscopul.

Horoscop 11 noiembrie 2019 Peşti

Dat fiind că axa peste care cade Luna Plină de joi mai este asociată și cu deplasările pe distanțe mai mici sau mai mari, respectiv cu studiile, este de așteptat să nu stai prea mult locului, cel puțin în a doua parte a săptămânii. Nu duci lipsă nici de oportunități de învățare, indiferent dacă apar într-un cadru formal, adică la o instituție de educație, sau prin intermediul unor experiențe practice.