Press "Enter" to skip to content

Începe circul! Firea nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale: “Săptămâna viitoare voi clarifica intențiile mele politice!”

Gabriela Firea nu exclude o candidatură la prezidețiale. Mai mult, există voci din partid care afirmă că sunt dispuse să o convingă să candideze.

”Săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea la Primărie și activitatea politică și voi clarifica intențiile mele atât la Primărie, cât în ceea ce privește intențiile mele politice. Mă voi întâlni cu analiștii, cu reporterii într-o ședință informală și ulterior voi organiza o conferință de presă (…).

Eu sunt un om responsabil și știu că poate acum câțiva ani nimeni nu-mi dădea nicio șansă să câștig alegerile pentru Primăria Capitalei. Faptul că de multe ori am fost lovită de mai multe ori din interiorul PSD, asta m-a întărit.

Sunt membru PSD, îmi doresc un candidat PSD la prezidențiale. Sub nicio formă nu-mi doresc ca PSD să arunce în cursă un iepuraș, care să facă ușoară misiunea adversarilor noștri.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

sursa: evz.ro

Lasă un comentariu