Press "Enter" to skip to content

Îngrozitor! Fetiţe traficate şi batjocorite de mai mulţi bătrâni, în Bucureşti: “Am agresat fetiţe, ce să fac”

Mai mulți bătrâni sunt acuzați că au batjocorit cel puțin patru fete, după ce minorele ar fi ajuns pe mâinile unei grupări de proxeneți. Doi dintre bărbați au fost duși la audieri, în Capitală, iar în fața camerelor unul dintre ei a afirmat, fără regret: “Am agresat fetiţe, ce să fac…”

Potrivit observator.tv, în această dimineaţă, poliţiştii au efectuat patru percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor.

Ancheta este derulată de poliţiştii Biroului Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

“Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane au întreținut raporturi sexuale cu tinere minore și/sau au înlesnit practicarea prostituției unor minore, obținând foloase materiale de pe urma acestora”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Potrivit unor surse, citate de Observator, fetiţele nu au mai mult de 14 ani, iar în această dimineaţă cei implicaţi în reţeaua de prostituţie au fost aduşi la audieri.

Printre cei audiaţi se numără şi mama unora dintre fetele batjocorite.

Lasă un comentariu