Press "Enter" to skip to content

Internauții: “Cineva să-l oprească pe Boc, nu știe ce face …dezvoltă Clujul, face pentru comunitate”

Primarul Emil Boc a impresionat din nou România după ce a anunțat că miercuri au intrat în circulație alte 11 autobuze electrice. Aceste autobuze au fost achiziționate prin fonduri europene și sunt primele din cele 30 care urmează să ajungă până la sfârșitul lunii iulie. Astfel, 41 autobuze electrice vor fi în total în circulație până la mijlocul acestei veri.

Pe Facebook, Tecsa Rares din Timișoara  a scris: „Măi, opriți-l careva pe Emil Boc că nu știe ce face.
Săracul nu e în toate mințile, dezvoltă Clujul, face pentru comunitate, nu mai are principiile/cumetriile și interesele de partid în “sânje”.

Să îl oprească cineva, că îi BAI mare!!! Îl văd cetățenii din alte orașe și vor cere și ei primarului lor lucruri nemaivăzute pana în prezent pe aceste meleaguri!”

Emil Boc: Cele 22 autobuze electrice aflate în circulație contribuie semnificativ la îmbunătățirea calității sistemului de transport public din Cluj-Napoca. Prin achiziționarea acestor mijloace de transport public performante și prin programele de prioritizare a transportului în comun – precum benzile dedicate pentru transport în comun și biciclete – urmărim să oferim clujenilor o alternativă modernă, eficientă și calitativă la transportul convențional, cu mașina personală.

Laura Şi Atat: „Omul asta ma ıncanta mereu doar citind ce poate face…trebuie neaparat sa vizitez Clujul 😍 şi cu aceasta ocazie poate şi Gerla..ca-i prin apropierea sa…”.

Sursa: clujcapitala.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.