Press "Enter" to skip to content

Iohannis critică PNL pentru acceptarea primarilor de la PSD: Sunt împotriva traseismului, eu nu mi-am schimbat părerea

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în timpul conferinței de presă desfășurată la Palatul Cotroceni, că nu vede cu ochi buni racolările de primari PSD făcute de PNL. 

“Pot să vă spun franc – nu văd cu ochi buni aceste racolări, simplu. Eu am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii româneşti şi ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia. În ce priveşte coaliţii post-moţiune, haideţi mai întâi să vedem moţiunea, pe urma să vedem votul pe moţiune, pe urmă să facem consultări şi cu certitudine nu vom avea guvern PSD”, a afirmat Iohannis.

Reamintim că deputatul USR Ionuț Moșteanu a afirmat, vineri, că, doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL, aceștia adăugându-se “altor zeci de traseiști – primari și viceprimari PSD transferați deja”. “PNL nu a înțeles nimic din votul la europarlamentare și prezidențiale”, afirmă deputatul.