Press "Enter" to skip to content

Jafuri uriașe în București! Primăria Sector 1 a cumpărat sute de biciclete la valoarea de 13.000 de euro BUCATA!

Anton Cupcea, membru USR Sector 1, a anunțat că Primăria Sectorului 1 a achiziționat biciclete în valoare de 13.000 de euro/bucata.

Cumpărăturile la prețuri halucinante au fost aprobate de Consiliul Local al sectorului 1.

Anton Cupcea, membru al Grupului de Inițiativă “Fără penali în funcții publice”, consideră că proiectul în valoare de 5 milioane de euro, prin care se achiziționează 390 de biciclete, arată radiografia unui stat eșuat.

”Radiografia unui stat esuat – 13000 de euro o bicicleta!

Voi da un singur exemplu, care descrie exact halul de coruptie, incompetenta si distrugere a vietii cetatenilor, in care a ajuns statul Roman sub domnia PSD.

Astazi, in consiliul local Sector 1, toti consilierii locali, cu exceptia celor de la USR, si-au dat mana si au votat un proiect in valoare de 5 milioane de euro, prin care sa inchirieze 390 de biciclete cetatenilor din Sectorul 1. Niciunul dintre consilierii PSD, PNL, ALDE, PMP nu s-a mirat de pretul exorbitant de 13.000 de euro pentru o bicicleta, timp de 3 ani de exploatare!!!! Mai scumpe decat o masina nou-nouta!

Bineinteles, in spiritul tipic PSD, proiectul s-a votat in regim de urgenta, adica fara dezbatere, iar din studiul de fezabilitate facut pe fuga lipseau informatiile despre infrastructura sau argumentarea pretului enorm de, repet, 13.000 de euro per bicicleta. Las la o parte ironia amara ca, intr-un sector in care nu ai facut piste pentru biciclete, tie, primarie, iti arde de inchiriat biciclete.

La prima vedere pare doar ca au fost furati 5 milioane de euro, sau cel putin, prapaditi aiurea. Da, au fost, intr-adevar, dar este mai grav decat atat.

Raptul facut de consilierii PSD si PNL are urmari mai adanci. Pe langa faptul evident ca acesti bani puteau fi folositi mai bine (scolile din Sectorul 1 nu au avize ISU, nu mai vorbesc de dotari in laboratoare sau macar WCuri curate), raul facut este mai adanc.

In sectorul 1 exista cel putin 7 firme private de inchiriat biciclete si trotinete, pe langa multe magazine mici pentru vanzarea bicicletelor si a componentelor lor, si mici ateliere de reparatii. Toate aceste mici businessuri vor fi afectate de intrarea in piata a unui elefant. Toate aceste businessuri vor trebui sa suporte concurenta neloiala a statului. Unele vor muri, altele vor fi nevoite sa reduca personalul. In loc de angajati si antreprenori, vom avea someri. In loc de initiativa, competitie corecta, progres, in loc de servicii bune si diverse, vom avea un monopol de stat.

Destine distruse de lacomia si prostia unor politicieni PSD si PNL. Bani cheltuiti aiurea, pe prostii, de catre politicienii PSD si PNL. Asta patim de 30 de ani. De 30 de ani facem cate doi pasi in fata, apoi unul inapoi. De 30 de ani tot prindem putin cheag ca societate, ca economie, ca solidaritate, apoi suntem trasi inapoi. Suntem trasi inapoi de arivism, nesimtire, nepasare. Suntem trasi inapoi de catre aceeasi politica paguboasa, aceeasi de 30 de ani incoace.

A venit timpul schimbarii. Nu mai creditati prin votul vostru aceleasi vechi partide, care plimba aceiasi vechi oameni de 30 de ani. Doar numele le e diferit, dar nu caracterul, nu metodele, nu lipsa principiilor”, a scris, pe Facebook, Anton Cupcea.

Sursa: realitatea.net

Lasă un comentariu