Press "Enter" to skip to content

Klaus Iohannis despre Dragnea: Șeful infractorilor zice aşa: că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol!

Klaus Iohannis i-a răspuns lui Liviu Dragnea care l-a făcut slugă la străini și l-a acuzat de trădare. Nasol cu disperarea asta când Iașul și Galațiu nu te mai ascultă chiar dacă le-ai ocupat cu Jandarmeria.

„Aud, aşa, că PSD-istii vorbesc prostii despre summit. Nici nu-i de mirare. Nu înţeleg nimic şi nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate. Actuala guvernare are alte priorităţi decât românii”, a afirmat Klaus Iohannis la Iași, unde participă la Forumul Educației, citat de Digi 24.

„Apropo de interese…Dau eu drumul unui post de ştiri şi aflu acolo că un infractor-şef sau şeful infractorilor, nu ştiu cum e mai bună combinaţia, zice aşa: că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol!

Hai să vedem un pic cum este cu interesele astea. Dacă vorbim despre educaţie, interesul românilor este să aibă o educaţie de calitate. Este şi interesul meu şi îl reprezint. Recunosc, eu reprezint interesul românilor care vor educaţie de calitate. Tot aşa, se aude că sunt români care vor autostrăzi. Şi eu! Eu reprezint interesul românilor care vor autostrăzi.

Se aude că sunt români care vor spitale. Da, şi eu îmi doresc spitale noi, moderne pentru România. Şi da, recunosc, este interesul meu şi al majorităţii românilor să avem spitale noi.

Dar pe PSD educaţia nu-i interesează, despre autostrăzi nici măcar nu se mai vorbeşte, spitalele regionale au fost bune până a fost campania electorală în 2016, de atunci s-a terminat. Acestea – educaţia, autostrăzile, spitalele – nu sunt interesele PSD, dar sunt interesele românilor, interesele mele. Cred că formularea corectă ar fi fost: Iohannis reprezintă interese străine PSD, dar reprezintă interesele românilor”, a declarat şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a spus sâmbătă celor prezenţi la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, la lansarea cărţii sale „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, că deşi cei din PSD spun că nu contează alegerile, referendumul, acestea de fapt contează, pentru că dacă oamenii votează, PSD dispare.„Cei din PSD au venit la Iaşi să vă umilească. Ei spun că nu contează alegerile, referendumul. Păi contează. Pentru că dacă oamenii votează, PSD dispare”, a declarat preşedintele, continuând: „Vin şi  spun că Europa dăunează. Cum sa-i trimiţi pe ăştia la Bruxelles?”El le-a recomandat oamenilor să meargă la vot. „Mergeţi la vot dacă vrem România noastră inapoi. Altfel, se va întâmpla ca în 2016. Veneau sărbătorile, iar unii au zis: Lasă că merg alţii! Şi au mers pesediştii”, a argumentat preşedintele.

Sursa: romani-buni.info

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.