Press "Enter" to skip to content

La unii nesimțirea nu are limite! Dăncilă: Aveaţi obligaţia, domnule Orban, să pregătiţi din timp România pentru pandemie. N-aţi făcut-o

Fostul premier Viorica Dăncilă a lansat un atac la adresa lui Ludovic Orban, după ce acesta s-a plâns că fosta guvernare PSD, a lăsat România nepregătită pentru situaţia de criză în care se află acum.

“Domnule Orban, degeaba atacați, degeaba vă justificați.

Cu nici două săptămâni în urmă, preocuparea dumneavoastră era declanșarea anticipatelor. Adică inventarea unei crize, nu pregătirea României pentru criza reală.

Vă reamintesc că sunteți premier de patru luni și jumătate, iar la sfârșitul lunii ianuarie OMS a transmis tuturor țărilor lumii să acționeze imediat, luând toate măsurile pentru a lupta împotriva noului coronavirus. Ce măsuri ați luat ca premier? Cum ați tratat solicitarea din luna ianuarie a Institutului Matei Balș pentru procurarea de materiale și echipamente necesare în combaterea coronavirusului? Sau nu vi s-a părut urgentă?

Aveați obligația, domnule Orban, să pregătiți din timp România pentru pandemie. N-ați făcut-o, iar acum recurgeți la atacuri politice, în loc să vă concentrați pe gestionarea situației tot mai grave din țară. Aveți responsabilitatea, domnule Orban, deci guvernați”, scrie Dăncilă pe pagina sa de Facebook.