Press "Enter" to skip to content

Liderul USR, Dan Barna, cere modificarea Constituției: E ca o haină veche ruptă la coate. Vedem cum ţine PSD Parlamentul captiv

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, marți, că este necesară modificarea Constituţiei României, întrucât legea fundamentală a statului nu mai cuprinde realitatea actuală.

“Iată că suntem în fața secvenței către anticipate, pentru că e singura soluție pentru a ieși din criză. La momentul acesta trebuie schimbată şi Constituţia, fiindcă este ca o haină veche care e ruptă la coate şi scurtă la mâneci, care nu mai cuprinde realitatea actuală a României. De aceea e nevoie de o reformă constituţională foarte importantă, în care, în situaţie de criză, să poţi avea anticipate, să te întorci la popor. Pentru că altfel vedem un PSD care nu mai are legitimitate deloc – rezultatele de anul trecut au confirmat – care ţine Parlamentul captiv şi face toate aceste bătăi de joc, din punctul meu de vedere, a ceea ce înseamnă perspectiva de ieşire din criză”, a declarat Dan Barna, la Digi 24.

Lasă un comentariu