Press "Enter" to skip to content

Liviu Dragnea despre protestul #șîeu: ”Ei fac circ, noi facem autostrăzi”

Liviu Dragnea îi consideră pe cei ca Ștefan Mandachi, cel care a realizat primul metru de autostradă din România, ”niște șmecheri”. ”Ei fac circ, noi facem autostrăzi” a spus președintele PSD, referindu-se la faptul că vineri, la ora 12, au fost începute lucrările la autostrada Iași-Târgu Mureș.

De ce n-ar rămâne la noi în țară 1 miliard de euro? Să-i băgăm în sănătate, în educație, în agricultură, în comunitățile locale. Și uite așa s-au adunat miliarde de euro în anii ăștia, care au fugit din România. Ca să țipe unii acuma că nu se fac autostrăzi. Și niște șmecheri, care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă, ca să vorbim foarte cinstit, la ora 12 jumate s-au inaugurat primii kilom … au început lucrul pentru primii kilometri de autostradă în Moldova. Adică reali. Azi la 12 jumate. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România” – a spus Dragnea.

Președintele PSD și-a continuat atacul la adresa antreprenorului român, afirmând că, dacă a cheltuit 100.000 de euro ”pentru acest circ”, ar fi putut să-i doneze unor copii.

Citeam niște comentarii de la oameni, care gândesc și sunt informați și nu mai suportă atâtea minciuni. Acel om de afaceri, care înțeleg că a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăștia, putea să-i dea, nu știu, la niște case de copii sau să-i doneze undeva.

A zis plec să văd dacă s-au început lucrările pe autostradă în Moldova. Și a plecat spre București. Numai că legea aprobată în Parlament este autostrada Târgu Mureș – Iași. Ce căuta spre București? Totul este circ.” – a mai spus Liviu Dragnea, potrivit Stirile Protv.

Eugen Teodorovici s-a declarat de partea protestatarilor

Pe de altă parte însă, nu toți reprezentanții Puterii sunt în asentimentul lui Dragnea. Ministrul Finanțelor Publice Eugen Teodorovici a anunțat vineri că se alătură ”cu drag” protestului #șîeu, anunțat pentru ora 15.00.

Și președintele Klaus Iohannis a spus vineri că susține protestul din 15 martie: ”În legătură cu protestul care se desfășoară astăzi la ora 15.00, pentru autostrăzi. Vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei #șîeu.”

Zeci de companii private, asociaţii, hoteluri, baruri, restaurante, cofetarii, antreprenori, dar şi instituţii publice din România au intrat, vineri, 15 martie, la ora 15:00, într-o grevă de 15 minute.

Astfel, sute de angajaţi din toată ţara și-au oprit activitatea pentru a atrage atenţia că ţara nu are autostrăzi.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.