Press "Enter" to skip to content

Liviu Dragnea rămâne internat. Medicii decid astăzi dacă îl operează

Preşedintele PSD Liviu Dragnea se află internat într-o clinică privată şi ar putea rămâne spitalizat mai multe zile în urma problemelor de sănătate. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a declarat pentru Libertatea că medicii au efectuat analizele preliminare, după ce acesta a acuzat dureri de spate, şi că există o suspiciune de dublă hernie, urmând să decidă dacă îl operează. În aceste condiţii, turneul liderului PSD în organizaţii ar putea să fie amânat.

Liderul social-democrat era aşteptat, duminică, în Organizaţia Brăila, unde au loc alegeri, după plecarea din partid a fostului premier Mihai Tudose.

Sâmbătă, preşedintele PSD s-a aflat la Ilfov, iar vineri, la Dâmboviţa, în cadrul turneului preelectoral, de stabilire a noilor conduceri, în filialele cu probleme.

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD şi apropiat al lui Dragnea, ne-a spus care este starea de sănătate a liderului PSD, după ce a ajuns la spital cu dureri, sâmbătă.

„Aseară m-a sunat Irina, erau la spital, şi finalizase analizele preliminare. Medicii au stabilit că nu are voie să plece din spital. A riscat imens în acest turneu, pentru că s-a tasat acea dubla hernie”, a spus Ştefănescu.

Potrivit secretarului general al PSD, problema de sănătate a lui Liviu Dragnea nu este recentă, iar acum s-a acutizat. „Problema este mai veche, dar a rezistat la durere si durerea s-a acutizat. Medicii i-au spus că la această afecţiune, trebuia să stea întins”, a precizat Codrin Ştefănescu.

În cursul zilei de duminică, medicii vor stabili diagnosticul final şi dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală. „Sperăm să nu fie nevoie de operaţie, să se rezolve cu tratament, pentru că mai avem încă multe judeţe, în cadrul turneului”, a mai afirmat Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea a ajuns, sâmbătă, la spital, după participarea la Conferinţa de alegeri din Organizaţia PSD Ilfov. Președintele PSD a spus la finalul conferinței de presă că merge la spital pentru a-și face un RMN.

Şi în urmă cu o zi, la Dâmboviţa, acesta s-a plâns că nu poate sta în picioare şi că este foarte frig în sala unde s-a organizat conferinţa.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.