Press "Enter" to skip to content

Loredana Groza a cântat la nunta Olguței Vasilescu

Loredana Groza a fost prezentă la nunta anului din PSD! Solista a cântat una dintre cele mai iubite piese ale sale. Mirii s-au bucurat extraordinar de mult de vocea vedetei, astfel că, auzind versurile de dragoste, s-au luat cu patos în brațe și au dansat până la ultimele aplauze aduse cunoscutei cântărețe. Loredana, vizibil fericită pentru proaspeții însurăței, a flirtat cu camerele ce imortalizau momentul și s-a uitat cu gigășie la aceștia când au început să se miște pe ritmurile melodiei sale.

Loredana Groza a fost unii din marii artiști care au fost invitați să încingă atmosfera la nunta Liei Olguța Vasilescu, scrie fanatik.ro. Cunoscuta interpretă a cântat o melodie de dragoste pentru miri. La nuntă au fost așteptate peste 500 de persoane, dintre care, majoritatea oamenilor mari din politică precum: Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu sau premierul Viorica Dăncilă.

„Sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda, despre persoanele invitații care i-au onorat cu prezența.

Sursa: romaniatv.net

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.