Press "Enter" to skip to content

Lovitură de teatru: Doi consilieri PNL au votat cot la cot cu PSD-ul bugetul propus de Firea. PNL a anunțat că îi dă afară

“SCANDALOS! USL trăiește! Doi consilieri PNL au votat bugetul propus de Gabriela Firea! Cei doi au votat și PUZ-ul coordonator al Sectorului 6, document care ridică mari semne de întrebare cu privire la bunele intenții atât ale celor care l-au întocmit cât și ale decidenților care l-au supus la vot”, arată USR București, organizație condusă de Claudiu Năsui, pe pagina de Facebook.

Cei doi consilieri generali care au votat cot la cot cu PSD-iștii bugetul Capitalei sunt Cristian Olteanu și Hazem Kansou.

Fostul consilier general PNL Ciprian Ciucu i-a acuzat pe cei doi colegi de partid care au votat alături de Gabriela Firea că “sunt înclinaţi spre blaturi”, lăsând de înţeles că vor fi sancţionaţi de partid pentru că “nu au respectat deciziile Biroului Politic”.

“Despre cei doi membri PNL din Consiliul General care sunt mână în mână cu Firea: PNL Bucureşti a trecut printr-o reformă profundă. Nu se poate întâmpla instantaneu, sunt proceduri statutare de care trebuie să ţii cont pentru a face lucrurile în ordine. În legătură cu cei doi “colegi” liberali care i-au votat proiectele lui Firea… Îi ştim, pentru noi nu a fost o surpriză. Sunt din vechea gardă, sunt cei care au deţinut în trecut puterea în PNL Bucureşti, sunt cei înclinaţi spre blaturi. Nu i-am putut da afară la timp pentru că avem nevoie de motive statutare care să ofere consistenţă juridică acestei acţiuni. (…) Ei sunt doar rămăşiţe de care vom scăpa zilele acestea, pentru că avem suficiente motive statutare (nu au respectat deciziile Biroului Politic. (…) Aşa că nu vă înfierbântaţi şi nu generalizaţi că PNL e pe blat cu Firea, nu suntem, este vorba de doi trădători, doi blatişti, două rămăşiţe şi zilele acestea separăm grâul de neghină”, susţine Ciucu.

Lasă un comentariu