Press "Enter" to skip to content

Lovitură pentru Irina Tănase! Tribunalul București a luat decizia. NU mai primește niciun ban

Procesul în care iubita liderului PSD Liviu Dragnea Irina Tănase, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Carmen Dan cer daune jurnaliştilor de la Times New Roman s-a încheiat la Tribunalul Bucureşti, după ce acţiunea s-a perimat. Practic, părţile nu şi-au mai susţinut demersul din 12 aprilie 2019.

În acest context, Tribunalul București a constestat cererea celor 5 femei din PSD și a consierat că aceasta este perimată. Decizia Tribunalului a fost dată pe 9 iunie și poate fi constestată, movit pentru care, cele 5 femei din PSD au dat recurs pe data de 15 iunie.

„Constata perimate atat cererea de chemare in judecata formulata de catre reclamante, cat si cererea reconventionala formulata de catre paratul Petrar Calin. Cu recurs in 5 zile de la pronuntare. Pronuntata in sedinta publica azi, 09 iunie 2020”, decide Tribunalul Bucuresti.

Acţiunea în instanţă a fost înregistrată la 30 aprilie, după ce, în 25 aprilie, site-ul Times New Roman a fost amendat de Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru injurii la adresa partenerei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase.   Vizaţi de demersul Irinei Tănase, Vioricăi Dăncilă, Gabrielei Firea, Liei Olguţa Vasilescu şi al lui Carmen Dan sunt  Infant Media SRL, care administrează Times New Roman, administratorul firmei,  redactorul – şef al acestuia şi pe redactorul Ovidiu Eftimie.