Press "Enter" to skip to content

Ludovic Orban, mesaj pentru alegătorii PSD: Puteţi să staţi acasă, dar mai bine votaţi PNL că vă va fi mult mai bine

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică seara, în cadrul miting electoral organizat în centrul istoric al municipiului Bistriţa, că, după alegerile locale din 27 septembrie, “culoarea roşie va dispărea din Transilvania” şi i-a îndemnat şi pe bistriţeni să voteze candidaţii liberali.

“Le spun alegătorilor PSD: dacă veţi vedea trei trandafiri pe buletinul de vot şi veţi vedea PSD-ul pe buletinul de vot puteţi, să votaţi cu ei, numai că s-au ascuns, nu mai sunt, PSD-ul a dispărut. Din cauza asta, neavând cu cine vota, puteţi să staţi acasă dar mai bine votaţi PNL, că vă va fi mult mai bine cu noi”, a afirmat Orban la un miting electoral al liberalilor, citat de news.ro.

Liderul PNL le-a mulțumit celor de la USR-PLUS cu care PNL a făcut o alianță pentru alegerile locale din Bistrița-Năsăud.

“Mulţumesc celor din USR -PLUS, mă bucur că suntem împreună în acest efort de a bate un cameleon care e în stare să ia orice culoare şi orice formă pentru a-i mai păcăli pe oameni încă o dată”, a afirmat Orban.